Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowa odsłona Promocji 500 SMS za 1 grosz w mixPlus

Viewing 100 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od dnia 09.03.2009 r. do odwołania Pakiet „500 SMS za 1 grosz” mixPlus do wykorzystania w sieci Plus, można aktywować 10 razy na 30 dni. Koszt Pakietu to 5 zł z VAT (na 30dni).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

2 sprawy:w podanym regulaminie jest bład i mozna o to podac polkomtel do sądu otoz na platformie(taryfie) mixplus3 aby aktywowac ten pakiet(jak tez wszystkie inne trzeba miec POWYZEJ 5pln (np 5,01pln) opisana w regulaminie sytuacja dotyczy tylko i wylacznie mixplus 4,po2 widac ze polkomtel idzie w odwrotna strone niz rynkowe trendy,co tam i tak pewnie maja srednia w okolicy 2pakietów esów na 30 dni wiec co im tam

• Anonymous
      Guest

to ładnie się podłożyli z tym regulaminem. a oferta niespsecjalna, brakuję większej ilości pakietów do innych sieci, a podział na wieczór i weekend to myślałem że przeszedł do lamusa

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

Generalnie oferta mixPlus IV w momencie wprowadzenia była gorsza niż mixPlusIII – np w "3" można było kupować nieograniczoną ilość tych pakietów. wszystkich pakietów [no darmowy numer był jeden]

• Anonymous
      Guest

przedłużyłam umowę w mixplusie i szczerze mówiąc, gdybym wiedziała, że mixIV okaże się ofertą korzystną tylko dla plusa, nie pisałabym się na to. więcej ograniczeń i nic im ostatnio nie działa, dopiero po intensywnych telefonach do biura obsługi można coś przyspieszyć. mixIV nie polecam. wielka kicha.

• Anonymous
      Guest

nie wiem dlaczego ale wogóle nie mogę wprowadzić kodu na darmowe smsy..w mixplusie..;|

jest początek miesiąca kupiłam kartę z plusa za 30 i nie mogę skorzystać z darmowych smsów..czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego?

• Anonymous
      Guest

niestety nie wiem co sie dzieje ale nie moge sprawdzic stanu pakietów a kod *121# nie dziala tak poprostu ;/ niby pisze "twoje zlecenie jest przetwarzane" lecz jednak i tak nie otrzymuje sms’a informujacego o stanie pakietów… Dlaczego?? czy ktos wie o co chodzi??

• Anonymous
      Guest

niestety nie wiem co sie dzieje ale nie moge sprawdzic stanu pakietów a kod *121# nie dziala tak poprostu ;/ niby pisze "twoje zlecenie jest przetwarzane" lecz jednak i tak nie otrzymuje sms’a informujacego o stanie pakietów… Dlaczego?? czy ktos wie o co chodzi??

• Anonymous
      Guest

Hej.Mam to samo.Kod na smsy nie wchodzi,na rozmowy działa owszem.To samo 121 polecenie przetwa.i kupa;/help!

• Anonymous
      Guest

Dzisiaj właśnie chciałam sobie w Mix Plusie aktywować kod na darmowe smsy. Dowiedziałam się ze koszty za te smsy są wliczone w kwotę doładowania, jednak jeśli aktywacja numeru odbyła się przed październikiem 2008 to kod nie będzie działał. O tym nie było informacji, mimo ze ten kod był z oficjalnej strony plusa. Cóż … Widać teraz gdzie Plus ma klientów.

• Anonymous
      Guest

robia to specjalnie.zawsze kiedy wiem,ze bedzie konczyl mi sie pakiet sms-ow to akurat wtedy nie moge sprawdzic ile mi ich jeszcze zostalo (*121#). nie moge czasami takze sprawdzic stanu konta.sa trudnosci z wykupieniem pakietu sms-ów. nigdy nie przedłuze wiecej umowy.przynajmniej nie tutaj…

• Anonymous
      Guest

ekstraaaaaaaaaaaa

• Anonymous
      Guest

Czy to na serio działa?? 😛

• Anonymous
      Guest

dzięki przydało mi się 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 PS. pierdole tą strone

• Anonymous
      Guest

hahaha a mi wszystko dziala jak nalezy 😛 :lol :lol :lol

• Anonymous
      Guest

nie działa ^^ 😮

• Anonymous
      Guest

Mi all działa i jest git pozdrowionka 😀 🙂 😛

• Anonymous
      Guest

Nie wiem dlaczego, ale kiedy wpisuję kod na darmowe sms’y wyskakuje mi usługa niedostępna, przecież mam 10zł na koncie;/ 😡

• Anonymous
      Guest

Dlaczego nie działa mi? Pisze – „usługa chwilowo niedostępna, skontaktuj sie z BOK” ;/

• Anonymous
      Guest

😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 :lol

działa zawsze używam tego kodu 🙂 😀

• Anonymous
      Guest

Co jest ??? kiedy chce wziąć sms to wyskakuje mi usługa chwilowo niedostepna skontaktuj sie z BOK ….
      niemoge brac zadnych pakietów ..
      POMOCY z góry dzieki

• Anonymous
      Guest

eyy . to działa ? bo nie wiem czy wpisywać . bo już raz miałam taki przypadek że sciągnełam sobie darmowe minuty zamiast sms . xD 🙁 🙁 🙁

😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮

• Anonymous
      Guest

działa tylko trzeba załadować 30. bo na 10zł nie działa ;/

• Anonymous
      Guest

Powiem tak… Nie jestem zadowolony z taryfy mixIV. Nie działają mi pakiety, po za tym jest jeden plus ze jak się nie zasili konta z powodu braku środków na koncie to tak szybko nie przychodzi upomnienie ale MixIV jest do bani niestety nie polecam

Pzdr. Janek 😮

• Anonymous
      Guest

kurcze wykupuje pakiet 500 sms-ów i krytki ;-( irytuje mnie już to. Co mam zrobić żebym wreszcie mogla wykupić te sms-y? 😡

• Anonymous
      Guest

to samo ja mam!!!!!!!!!!! dupki , zaraz do nich zadzwonie!

• Anonymous
      Guest

witam… mam problem nie umiem aktywować pakietów na sms za 1 gr i tańszych rozmów nie wiem co mam robić 🙁 kod*121płotek też nie działa pomoże ktoś..;/

• Anonymous
      Guest

oni są porąbani żaden pakiet nie chce mi się aktywować . 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

• Anonymous
      Guest

ja już od wczoraj mniej więcej od godz. 22 męczę się z tą aktualizacją ;/ chyba już z 20 razy wpisywałam kod, ale widocznie nadal mają mnie gdzieś xD
      już mnie to powoli denerwuje . do tego przez chwilą przeczytałam o tym kodzie: *136*11*01# i również kilka razy próbowałam aktualizować i nadal cisza ;/ żenada z tym całym mixem -.-

• Anonymous
      Guest

tego sie nie da aktywowac co jest?? do tej pory nie maial z tym problemu ateraz nic to nie daje juz ze 30 razy wpisalam ten kod a przychodzi mi tylko jakis glupi sms ze usługa niedostepna. Czas chyba zmienic siec 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

• Anonymous
      Guest

tez nie wiem co jest z tym. i chyba czas sie przes do punktu plusa

• Anonymous
      Guest

*121*36*11# darmowe 150

• Anonymous
      Guest

Zal tego całego plusa!!!!!!!!!!!!!!!!!
      nie mozna wogóle aktywować żadnego pakietu!!!!!!!!!!!!!!!
      ŻAL

• Anonymous
      Guest

ja również mam problem z tymi pakietami, moim zdaniem robią to specjalnie, kiedyś mnie informowali że wychodzi mi pakiet a teraz już nie i jak sie zapomni kasa poleci, w dodatku przed końcem pakietu mam trudności ze sprawdzeniem ile mi zostało itd, a jeżeli mam mało kasy na koncie np 10zł to pakiety włączają sie czasem po 2 dni i myślę że też specjalnie żeby kupić nową kartę.. OSTATNI RAZ W PLUSIE !!!!

• Anonymous
      Guest

Ja mam 600 sms za 6zł i aktywuje kodem *121*11*50#
      :> Gwarantuje że działa 😀 😀 😀 😀

• Anonymous
      Guest

Zawsze używam tego kodu: *121*11*09# ,
      i zawsze dziala .!
      Plus jest okejj .!!! 😉

• Anonymous
      Guest

jak się nie umie aktywować pakietu to trzeba być idiotą xDDD 😀

• Anonymous
      Guest

Po pierwsze to jak macie np mix plusa to widome ze kod na sms do plusa wam nie wejdzie wiec pomyslcie troche.
      Tak samo jak macie plusa a wpisujecie kod na mixa.
      Rozumu trzeba uzyc a nie bluźnić .
      a kod *121*11*09# to kod na 500 smsów ale jak ktos ma MIXPLUSA.
      A *121*11*50# to jest kod do PLUSA.

• Anonymous
      Guest

plus,jest,bardzo,dobry,a,jak,chesz,,miec,inna,siec,to,wez,sobie,siec,plej,,wtedy,jak,dołdujesz,konto,to,do,wszyystkich,masz,darmowe,esemesy,a,kasa,ci,skata,nieschodzi

• Anonymous
      Guest

😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮

• Anonymous
      Guest

jeśli mam kod tanio do wszystkich w mixpulusie moge też aktywowac 500 sms za 1 gr.

• Anonymous
      Guest

Ej czemu nie mogę aktywować tego kodu za 5 zł ? 😡

• Anonymous
      Guest

TRZEBA BYĆ IDIOTĄ DO KWADRATU ŻEBY UŻYWAĆ SIECI PLUS – NAJDROŻSZA NA RYNKU.

• Anonymous
      Guest

Niezły pakiet, ale w mixie Heyah za 10zł są darmowe rozmowy i nielimitowane smsy w sieci, a te 10 zł można jeszcze wykorzystać na inny cel, więc za bardzo się Plus nie wysilił.

• Anonymous
      Guest

żal mi was… jak kupujecie starter to macie tam różne promocje itp… więc tam szukajcie pozdro…

• Anonymous
      Guest

tem kod tylko wchodzi gdy nie masz innych taryf ustawionych inaczej wyskakuje usługa niedostepna itd. mi tak sie raz zrobilo poczekalam az wyjdzie mi tarfa która już miałam, spróbowałam jeszcze raz i weszlo:-) Wy też spróbujcie!

• Anonymous
      Guest

tem kod tylko wchodzi gdy nie masz innych taryf ustawionych inaczej wyskakuje usługa niedostepna itd. mi tak sie raz zrobilo poczekalam az wyjdzie mi tarfa która już miałam, spróbowałam jeszcze raz i weszlo:-) Wy też spróbujcie!

• Anonymous
      Guest

od wczoraj próbuje aktywować darmowe rozmowy i smsy i nic… non stop pisza że usługa jest niedostępna tylko nie wiem czemuuu!!?? ;|

POMOCY !!!

• Anonymous
      Guest

Też od wczoraj mam problemik z aktywacją tego kodu na SMS`y. Próbowałam wszystkich możliwych kodów i dalej nic.n :(:(:(

• Anonymous
      Guest

a ja tam jestem zadowolona. Mi wszystko działa a w plusie jestem od 13 roku zycia czyli jakieś 5 lat 😀 Nigdy nie mialam problemów 🙂

• Anonymous
      Guest

Ja wpisuje ten kod mam kase na koncie i nie chce mi wykupić smsów;/

• Anonymous
      Guest

też mam fon w mix plusie i straciłam całe doładownie na pakiet i tak nie działa ;/

• Anonymous
      Guest

Ja jestem zadowolona 😀 Pozdrawaiam

• Anonymous
      Guest

Jak dezaktywowac pakiet 500 sms za 1 grosz ??????????

• Anonymous
      Guest

hahah lipa j ak nie wim co od miesiaca nie moge aktywowac sms „usługa chwilowo niedostępna spróbuj puzniej ” ;/

• Anonymous
      Guest

*121*11*09# ten kod działa na 500sms za 1gr tylko nie wiem jak sie sprawdza zeby ile zostało darmowych minut do wykorzystana bo *121# to tylko pisza mi ile zostało mi sms..moze ktos wie???pomocy

• Anonymous
      Guest

Kod na sprawdzeie darmowych rozmów— bezlik do 5 osób ?
      nr. do nich to *104*11*48nr.tel.#zadzwoń ,
      a sprawdzenie to *104# zadzwoń
      Pozdrawiam ;*:*

• Anonymous
      Guest

A mi działa ten kod jestem z niego B. zadowolona… A Znacie jeszcze kod na darmowe 5 numerów?! xdd

• Miskaaa
      Member
      Liczba postów: 1

to wpiszcie sobie *110# i tam macie kazdy kod jaki dostepny w mix plusie ;D
      W simplusie rowniez dziala ;D

• Anonymous
      Guest

jestem w Mixplusie i aktywowalam pakiet 500 sms,ktory byl na miesiac. Ja wykorzystalam go wczesniej i chcialabym wykupic go jeszcze raz,tylko nie moge,bo przysylaja mi esa ,ze za miesiac automatycznie mi go aktywuja. nie ma mozliwosci zebym zrobila to samaa??!! pomocyy

ile kosztuje pakiet 150 sms do plusa? 🙂

• Anonymous
      Guest

Pomocy..
      wie ktos moze jaki jest kod zeby wylaczyc ten pakiet bo co miesiac znika mi z kata po 5 zl na 500 sm a ja nie chce.. pomocy

• Anonymous
      Guest

Hej 🙂
      Mam problem w plusie z ta nowa taryfa mixa.
      Jakjest ten kod na te esy darmowe to jak mi się jeden skończył to drugiego nie mogę wyłaczyc macie moze jakis pomysł zeby był inaczej. bo przeszlam teraz dopiero nie dawno do tej taryfy i sie wkurzam juz troche na to bo wczesniej w ciagu miesiaca moglam z 4 lub 5 razy ładowac ten pakiet daromowych esow a teraz nie ;/

• Anonymous
      Guest

;O 😉
      niby dobre,ale mogło by być lepsze;P

• Anonymous
      Guest

ja nie moge aktywować pakietu 500 sms nie wiem czmu pisze ze musze sie skontaktowacz biurem obsługi klientażal

• Anonymous
      Guest

Wlanczylem ostatnio pakiet na darmowe sms taki kod *121*11*01#
      I pisze mi ze usluga nie dostępna i nie mogę za aktywowac tego kodu
      A duzo razy wlanczalem co to może być za problem czekam na odpowiedz!

POZDRAWIAM

• Anonymous
      Guest

to wpiszcie sobie *110# i tam macie kazdy kod jaki dostepny w mix plusie ;D W simplusie rowniez dziala ;D też miałam problemy z sms, ale już jest ok!;DD

• Anonymous
      Guest

JAKOS NIC NIE DZIALA MASAKRA WKUZA MNIE TEN PLUS

• Anonymous
      Guest

nie mogę aktywować esów za 5 zł w simplusie 😉

• Anonymous
      Guest

wala w*****a jak zorro w ostatnim odcinku

• Anonymous
      Guest

J A C H C E P A K I E T ! ! !
      krew mnie zalewa.. nie mogę aktywować tego pakietu.. a zanim przedłużyłam umowe miałam genialny pakiet.. za 8 zł nielimitowane esy.. a teraz nie dosyć że tylko ten 500 esow, to jeszcze to nie działa…
      wie ktos czemu tak jest ?
      jesli tak to HELP -nijcie mi !!!! 🙂

• Anonymous
      Guest
    • Anonymous
      Guest

Czy wie ktoś jak się deaktywuje pakiet 500 sms w mix plusie, który przpadkiem aktywowałam kodem *121*11*01# a teraz niestety mi pobiera co miesiąc pieniądze:/
      co robic? POMÓŻCIE!!

• Anonymous
      Guest

ta siec jest nie normalna ;x odkad stracilam stary telefon chcialam zostac przy tym nr co mialam poszlam do plusa ale mi pwiedzieli ze z 36i6 musze zamienic na mix plusa ; // przez kilka dni bylo ok sciagnelam pakiet 500 sms’ów .. kiedy wypisalam te sms od jakiegos czasu nie dziala mi nic zadnen kod . nie moge z nimi zerwac umowy bo bede placila kare ; / co mam zrobic z tym fantem ?! pomocy DIABLICA ;D

• Anonymous
      Guest

*121*00*01# a później *121*11*01# dla mixplusa i śmiga tak mi w pluisie powiedzieli i działa

• Anonymous
      Guest

dezaktywowalam i potem chcialam aktywowac i pisze mi ze nie moge bo cos tam cos tam mam sprawdzic czy moge i czy mam siano na koncie. Jaaak ja mam 2 dychy na koncie a pakiet kosztuje 5 zl. Żal -.- od 3 dni proboje to gowno aktywowac. 30zl stracilam na bezsensowne pisanie do plusa gdzie moglabym za to pisac caly miesiac!;/

• Anonymous
      Guest

Też mam ten głupi przypadek 500 sms raz w miesiącu … masakra

• Anonymous
      Guest

Ja uruchomiłem pakiet 500 sms kodem *121*11*09#
      a jaki jest kod deaktywacji tego pakietu. Ktoś wie?

• Anonymous
      Guest

Na oficjalnej stronie plusa pisze ze kod na aktywację tego pakietu to *121*11*01#.
      Aktywując go zamiast sms-ów przyszedł mi pakiet MAXI MINUTY za 10zł!
      Oglądając dalej na tej samej stronie okazało się, że ten pakiet ma ten sam kod ale od 2010r. jest juz nieaktywny! Wkurzyłem się i zadzwoniłem do biura obsługi plusa tracąc kolejne 2zł. Oni mi powiedzieli, że wpisałem zły kod bo ten prawdziwy to *121*11*03#. Wchodząc dalej na neta zobaczyłem, że ten kod jest już nieaktywny od 19 października 2011r. A na tej stronie piszecie, że ten kod to *121*11*09#.
      Oni w tym plusie są nienormalni. Tylko naciągać na kase.. Od kumpli dowiedziałem się, że to zależy jaką taryfę masz, ale to niech napiszą na tej stronie do jakiej to jest taryfy!
      To jest jakies pośmiewisko! Przechodzę do play! Bo tam nie mają takiego „burdelu”!

• Anonymous
      Guest

witam ;3 pakiet aktywuje się kodem :*121*11*09# działa naprawdę tylko niestety muszę dowiedzieć się jak go dezaktywować ale zawsze przecież można przejść się do sklepu sieci Plus i zapytać 😉 chyba właśnie tak zrobię . Jak dowiem się czegoś więcej to z pewnością napiszę ;3 Pozdrawiam Angelika (14l.)

• Anonymous
      Guest

siemka mam problem wlaczylem taryfe mixplus 500sms i chce dalej wysylac smsy ale zeby za miecha nie pobralo mi kasy jesi tak mozna prosze o odp

• Anonymous
      Guest

mi nie chce działać ten kod: *121*11*09# zawsze jak go wbijam pisze usługa chwilowo nie dostepna

• Anonymous
      Guest

to jsst nawieksza bujda jaka plus może robić znam tom sieć bo byłem i wiem jak mogom kłamac żeby zdobyc klijenta Pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

zaraz mnie cos trafi… zawsze wykupuje sobie pakiet na 500 esów i wszystko bylo ok jak mi sie konczyły esy wyłączali mi pakiet, a teraz skończyły mi sie esy i muszę czekać aż minię ten miesiąc żeby jakikolwiek inny pakiet sobie wykupić. weszłam na strone plusa , bo mówie to nie możliwe… pewnie można go jakoś wyłączyć… i kod na dezaktywacje jest tylko ku*wa nie działa…. ja się pytam więc po co on ku*wa tam jest….?!! jeżeli ktoś zna jakiś sposób żeby go wyłączyć to prosiła bym o pomoc 🙂

• Anonymous
      Guest

zaraz mnie***** strzeli znow nie mozna zadnego pakietu uaktualnic

• Anonymous
      Guest

[quote]w mixie kod na smski to *121*11*09# [/quote] jak ty to zrobilas? mi dalej nie dziala? ;/

• Anonymous
      Guest

*121*11*01#
      zobaczcie ten kod na 500 mi zadzialal

• Anonymous
      Guest

Jeśli chcecie bezlik smsów za 8 zł na miesiąc wystarczy że wpiszecie *110# a tam już będą informacje i to będzie w pakietach te smsy… Polecam ponieważ można go uaktywnić zaraz jak się skończy a nie jak w przypadku 500 smsów że dopiero w przyszłym miesiącu….

• Anonymous
      Guest

posłuchajcie! Spójrzcie na mój nick a teraz zobaczcie, że jestem mądrzejsza od was!!!Drogi ,,smutasny” musiałeś coś źle wpisać, ponieważ ja tego korzystam i normalnie teraz wchodzę tu po dwóch misiącach wpisuje i niema problemu. Jeżeli wam pisze że musicie się skontaktować z biurem to znaczy że macie zbyt mało pieniedzy na koncie. Weście nie krytykujcie tak tego plusa tylko zobaczcie na kody np. do play i tam ludzie mają takie same proble,y. Myślcie trochę.

• Anonymous
      Guest

jesli skoncza wam sie sms a macie jeszcze ich waznosc poprosty wpiszcie kod *121*00*01# i automatycznie sms sie wylacza i mozna od razu znow wpisac kod na 500 sms ;D

• Anonymous
      Guest

proszę pomóżcie mi.jak dezaktywować kod damrowych rozmów w mixie, który uruchomiłam kodem *121*11*09#

• Anonymous
      Guest

vitek podał dobry kod na 500smsow *121*11*01# działa w mixplusie

• Anonymous
      Guest

[quote]Co jest ??? kiedy chce wziąć sms to wyskakuje mi usługa chwilowo niedostepna skontaktuj sie z BOK wchodze na bok #110* no i tam chce kupić pakiet tez nic co robić ??

• Anonymous
      Guest

Wpiszcie kod *110# i rubcie wszystko według instrukcji a kod się włączy bez problemu.

• Anonymous
      Guest

Jezu ludzie !!
      pomyślcie troche jak wypisaliscie smsmy i chcecie
      w tym samym miesiacu wlaczyc jeszcze jeden pakiet
      musicie wpisac ten kod *121*00*01# zeby smsy sie wyłaczyły
      a potem wpisujecie sobie kod na smsy ja wpisuje
      *121*11*09# ale mozecie wpisac *121*11*013 gdzie smsy co miesiac beda
      wlanczaly wam sie same ;d

• Anonymous
      Guest

co mam zrobic?! juz od 5 dni nie moge wykupic pakietu 500 sms chociaz juz go dezaktywowalam… teraz nie moge ani go wlaczyc ani wylaczyc co jest ?
      pieniadze na koncie !

• Anonymous
      Guest

ja się z tym ciągle męczyłem…tylko mi się teraz udaje przez :*110#

• Anonymous
      Guest

czemu jak chce po prostu sobie zamówić pakiet 500sms to pisze że jest produkt nie aktywny??

• Anonymous
      Guest

[quote]Co jest ??? kiedy chce wziąć sms to wyskakuje mi usługa chwilowo niedostepna skontaktuj sie z BOK ….
      niemoge brac zadnych pakietów ..
      POMOCY z góry dzieki [/quote]

• Anonymous
      Guest

hej pomocy nie moge aktywowac nowego pakietu chociaz mam kase na koncie, co robic?:(

• Anonymous
      Guest

Jak wyłaczć kod *121*11*09# oraz *121*11*50#?

• Anonymous
      Guest

jesli ktoś właczył te smsy kodem *121*11*o3# bo kiedys był taki koed i dalej mu się samoistnie włacza co miesiac pakiet to należy dezaktywowac kodem *121*00*03#

Viewing 100 reply threads
Reply To: Nowa odsłona Promocji 500 SMS za 1 grosz w mixPlus
Your information: