Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Notebook Toshiba Sattellite A500-13C dostępny w Polsce

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Multimedialny notebook Toshiba Sattellite A500-13C w technologii Intel Centrino 2 z czterogwiazdkowym procesorem Intel Core 2 Duo P7350 (2.0 GHz) posiada kamerę z mikrofonem oraz kartę Wi-Fi i moduł Bluetooth.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• LesH
      Participant
      Liczba postów: 3876

3 kawałki za ten niewypas? Czy pomysłodawca ceny zna realia rynkowe?

Wołać każdy może… Rzecz w tym, by produkt się sprzedawał, a nie zalegał pułki półek, starzejąc się w ekspresowym tempie.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135608

Mam tego lapka a wcześniej miałem HP dv7-1130ew z "blurejem" na procku AMD z serii ZM i HP naprzeciw tej Toshiby to padaczka na maxa. Tak wolnego kompa jeszcze w domu nie miałem. Toshiba natomiast jest wypasiona na maxa.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135608

LesH

Nie wiem co kupujesz ale chyba NoName! w twj cenie markowy (dobrze skonfigurowany) to dobra oferta Pracuję od tygodnia na tym laptopie i jest ok! programy których uzywam to SOLIDWORKS i INVENTOR to nie zabawki jak Word itp. komputer daje sobie nieźle radę. Oczywiście nie zastapi PC na QUADRO czy I7 ale od razu w sklepie włożyłem do niego 2GB pamięci i myślę że wystarczy.

Viewing 3 reply threads
Reply To: Notebook Toshiba Sattellite A500-13C dostępny w Polsce
Your information: