Start Forum Sprzęt Nokia Nokia X2 oficjalnie

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W ubiegłym miesiącu pojawiły się pierwsze informacje na temat nowego, niskobudżetowego modelu, który dołączy do muzycznej serii telefonów Xseries. Nokia X2, bo o niej mowa, została oficjalnie przedstawiona przez fińskiego producenta.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

ale nie ma wi fi. 🙄

• Anonymous
      Guest

Stwierdzenie, że aparat 3.2mp jest gorszy od 5mp wcale nie jest prawidłowe – przy tej wielkości matryc jakie stosuje się w telefonach to im mniej wyssanych z palca mp tym lepsze zdjęcia (mniej szumów)… W tel 2mp to powinno być MAX!!!
      Pozdro

• Anonymous
      Guest

🙁 :lol wlasnie konczy mi sie doladowanie i chce go sobie wziasc ale dokladnie nie jestem zorjentowana czy jest dobry

• Anonymous
      Guest

jak masz brać sobie telefon nowy to weź zaszalej i kup sobie coś lepszego na dłużej np: Nokia N95 8GB, lub SE Xperia

• Anonymous
      Guest

ten telefon jest super. 😀 😉

• Anonymous
      Guest

Mam ten telefon od wczoraj i jestem z niego bardzo zadowolona! ;dd Polecam 😉

• Anonymous
      Guest

warto kupić ?;d

• Anonymous
      Guest

. wlasnie przed chwilka dostalam tego tela 🙂
      szczerze to dostalam go jako prezet tak z nienacka 😮
      mialam zamiar kupic sobie troche inna nokie : /wiekszy bajer no ale hu*j .. na placz mi sie zbiera bo wyglad nie jest idealny co do mojej osoby .. ***** no .. ;( no ale majac nadzieje mysle ze fon sie sprawdzi.. poprostu nie chce zawiesc tych od ktorych dostalam fona.. zaraz ide do kibla sie wyplakac… : dd

• Anonymous
      Guest

telefon jest super mam go od wczoraj i mi sie bardzo podoba ; )

• Anonymous
      Guest

a ja tez mam ten telefonik i baardzo mi sie podoba 🙂 w sumie to jestem z niego zadowolona.. mimo ze ma troszke namieszane z folderami.. aaale ogolenie to fajniutki 🙂

• Anonymous
      Guest

Kupiłem w niedzielę ten telefon w jednym z dużych sklepów za 299 złotych. Jeśli chodzi o klawisze, to niewygodne jest to, że są one oddzielone wypustkami, a nie rowkami. W związku z tym, żeby przenieść palec z jednego klawisza na drugi, trzeba go lekko oderwać od klawiatury. To jest niemal niezauważalne, ale po paru godzinach użytkowania daje się we znaki.

Aparat zanim zrobi zdjęcie, to kilka sekund błyska fleszem. Trudno będzie nim uchwycić konkretny moment. Ale pewnie pozowane fotki będą super.

Poza tym sprawia miłe wrażenie. Zobaczymy co będzie, gdy go dłużej poużywam.

• Anonymous
      Guest

to warto kupić ten tel czy lepiej coś lepszego 😉

• Anonymous
      Guest

bardzo slabą ma baterię nie jestem zadowolony z niej lepsza jest c5

Viewing 13 reply threads
Reply To: Nokia X2 oficjalnie
Your information: