-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest28 sierpnia 2009 at 13:16Liczba postów: 135629do złudzenia teraz wszystkie telefony przypominaja mi ipody . Tez macie takie wrazenie ?
-
Anonymous
Guest28 sierpnia 2009 at 17:50Liczba postów: 135629Ponieważ wszyscy producenci zauważyli sukces iP i chcą go
nasladowac.jeśli nie mogą zrobic tego poprzez np.świetny
ekran,funkcje internetowe oraz multimedialne itd to chociaż
próbują go nasladowac poprzez obudowe,która i tak jest
słabych materiałów,źle spasowana oraz trzescząca…
PS.miałem omnie i ona nawet nie może rywalizowac z iP.
PS2.własnie pisze z iP3GS.
-
Anonymous
Guest28 sierpnia 2009 at 17:50Liczba postów: 135629Ponieważ wszyscy producenci zauważyli sukces iP i chcą go
nasladowac.jeśli nie mogą zrobic tego poprzez np.świetny
ekran,funkcje internetowe oraz multimedialne itd to chociaż
próbują go nasladowac poprzez obudowe,która i tak jest
słabych materiałów,źle spasowana oraz trzescząca…
PS.miałem omnie i ona nawet nie może rywalizowac z iP.
PS2.własnie pisze z iP3GS.
-
Anonymous
Guest28 sierpnia 2009 at 20:22Liczba postów: 135629Iskra powiedz mi co ma wspólnego ze sobą Nokia n900 i ip?
? Oczywiście oprócz możliwości dzwonienia? …
A ten od omni hd,powiedz mi co jest lepszego w tej twojej
omni pseudo hd od iPhone?
Powiem tak. Miałem już jednego samsunfa (omnie) i po
wymianie na ip3gs już nigdy nie zamienie go na jakiegoś
samsunga czy coś innego ponieważ liczy się się styl,wygląd
ale także funkcjonalność ,ekran,prostota obsługi oraz
multimedialnosc i funkcje internetowe…np przy omni i jej
liczowatym ekranie nie chciało mi się w ogóle bawić w neta
itd a teraz jest to dla mnie sama przyjemność.
-
Anonymous
Guest29 sierpnia 2009 at 14:34Liczba postów: 135629Odpowiadam co jest lepsze w omni hd vs iphon 3gs.
Wyswietlacz 3,7 cala amoled"(jasniejszy,ciagnacy mniej pradu)vs3.5 cala (stara tech.lcd/tfc).Wyzsza rozdzielczosc wyswietlacza 640×360 vs 480×320.Aparaty fot-8mp w omni hd vs 3.2mp w iphonie 3gs.Nagrywanie wideo w omni720p w ipku vga.Player diviv/xwid w omni obsluguje wilmy bez przerobek w HD.W iphonie przy pomocy aplikacji znanej z symbiana coreplayer tez mozna ale zwykle divixy,hd juz tnie.Omnia hd dostala nagrode EISA 2009 za najlepszy tel z aparatem.Co do netu.W omni do wyboru do koloru.Najlepsze wedlug mnie bolt i opera mini,skyfire.W iphonie tylko ta jedna i to bez mozliwosci ogladania filmow ze stron.Mnogosc aplikacji np do nawigacji glosowej w tym polska naviexpert.Coprawda w iphonie tez sa juz dwie ale dosc drogie.W omni hd pelny multitasking czyli kilka aplikacjii dzialajacych rownoczesnie w iphonie niby z literka S(3gps)juz tylko mozna o czyms takim pomazyc.Omnia hd dziala klawiatura zewnetrzna bluetooth jak rowniez joistick zemote blutooth.Podobienstwa po 2 glosniki stereo,ten sam rodzaj dotyku.I najwazniejsze omnia hd 13 godzin rozmow!iphon 6?
-
Anonymous
Guest30 sierpnia 2009 at 22:05Liczba postów: 135629Mimo wszystko strasznie podoba mi sie iP. Jeśli chodzi o
aparat to i tak jest to tylko dodatek do telefonu z którego
prawie nie korzystam,może od czasu do czasu jakieś zdjęcie.
poza tym telefon wziąłem do muzyki, neta, i przede
wszystkim latwosci obsługi . A co do ekranu to i tak na
razie nikt nie dorównać ip,a jego systemowi tez.pzdr!
-
Anonymous
Guest3 lutego 2010 at 07:07Liczba postów: 135629
-
-
AuthorPosts
Nokia N97 –tym razem w wersji miniKamilBakowski2009-08-28T10:39:26+02:00
Viewing 15 reply threads
Viewing 15 reply threads