Start Forum Sprzęt Nokia Nokia N96 Bruce Lee Limited Edition

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Bruce Lee, osoba najbardziej na świecie kojarzona ze sztukami walki doczekał się limitowanej wersji telefonu komórkowego sygnowanego jego imieniem. Nokia N96 Bruce Lee Limited Edition jest do kupienia w cenie 1300 USD.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135676

hehehe nic to nie pomoże ani wersja z bruce lee ani z van dammem. Ten telefon to porażka widać nokia jeszcze sobie tego nie uświadomiła. Był kiedyś taki zespół "samplastik" podobnie jest z tym telefonem wszystko w nim trzeszcze skrzypi a na dodaek strasznie dławi się przez słaby procesor. Nie polecam tego szajsu nikomu!!!

• Anonymous
      Guest

Żeby jeszcze nunchaku było w gratisie. Ale kicha. Ciekawe czy jakiś lamus się skusi na tapetki z Brucem. Z góry współczuję 🙂

• Anonymous
      Guest

Bruce i komorka niezle polaczenie napewno najwieksze marzenie bruca to znalezc sie na jakiejs tandetnej komorce 🙂 tylko idiota mogl to wymyslec niestety potwierdza to jedna rzecz nokia schodzi na psy przynajmniej od roku czasu ne wypuscila nic ciekawego a nowy wyglad telefonow jest strasznie tandetny chyba juz nigdy nie zrobia czegos na miare 6310i

• Anonymous
      Guest

co racja to racja czasy 6310i juz nie zrócą, a nokia traci szybko klientów wypuszczając te szajsy

• Anonymous
      Guest

1.Trzeba umiec sie posługiwac fonem. Tak sie składa ze mam N95 8gb i jeszcze mnie nie zawiodła. Tez kazdy tak mowił o 95 (ze bedzie sie wieszac, ze slider to syf, ze trzeszczy, ze baterria trzyma 2 dni(mnie trzyma tydzien przy zwyklym uzytkowaniu)…)

2. Jesli ktos powłącza pelno programow i nie pozakancza procesow to napewno sie zawiesi.. (komputer mozna zawiesic to czemu nie telefon??)

3. Jesli ktos nie ma tego fona i jest mu zal to tez nie bedzie pozytywnie go ocenial. Wiec jesli nie uzytkujecie fona dłuzej niz miesiac nie wypowiadajcie sie o nim bo nawet nie wiecie jakie ma opcje..

4.Piszce dokladnie opisy o telefonach bo wprowadacie ludzi w błąd piszac ze np: bateria trzyma 2 dni ale juz nie piszecie ze np: fon ciągle wyszukuje wi-fi mowie tu o N95-96, ze gracie na nim albo ogladacie filmy czy sluchacie muzy.

5. Nie chce mi sie wierzyc zeby N96 nie miala poprawionych niedociagniec ktore miala 95 (te wasze trzeszczenie )

• Anonymous
      Guest

Oj narobilem pare byków ale mam nadzieje ze nikomu to nie przeszkadza xD

Viewing 6 reply threads
Reply To: Nokia N96 Bruce Lee Limited Edition
Your information: