-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest20 listopada 2008 at 15:31Liczba postów: 135676hehehe nic to nie pomoże ani wersja z bruce lee ani z van dammem. Ten telefon to porażka widać nokia jeszcze sobie tego nie uświadomiła. Był kiedyś taki zespół "samplastik" podobnie jest z tym telefonem wszystko w nim trzeszcze skrzypi a na dodaek strasznie dławi się przez słaby procesor. Nie polecam tego szajsu nikomu!!!
-
Anonymous
Guest20 listopada 2008 at 16:10Liczba postów: 135676Bruce i komorka niezle polaczenie napewno najwieksze marzenie bruca to znalezc sie na jakiejs tandetnej komorce 🙂 tylko idiota mogl to wymyslec niestety potwierdza to jedna rzecz nokia schodzi na psy przynajmniej od roku czasu ne wypuscila nic ciekawego a nowy wyglad telefonow jest strasznie tandetny chyba juz nigdy nie zrobia czegos na miare 6310i
-
Anonymous
Guest21 stycznia 2009 at 20:57Liczba postów: 1356761.Trzeba umiec sie posługiwac fonem. Tak sie składa ze mam N95 8gb i jeszcze mnie nie zawiodła. Tez kazdy tak mowił o 95 (ze bedzie sie wieszac, ze slider to syf, ze trzeszczy, ze baterria trzyma 2 dni(mnie trzyma tydzien przy zwyklym uzytkowaniu)…)
2. Jesli ktos powłącza pelno programow i nie pozakancza procesow to napewno sie zawiesi.. (komputer mozna zawiesic to czemu nie telefon??)
3. Jesli ktos nie ma tego fona i jest mu zal to tez nie bedzie pozytywnie go ocenial. Wiec jesli nie uzytkujecie fona dłuzej niz miesiac nie wypowiadajcie sie o nim bo nawet nie wiecie jakie ma opcje..
4.Piszce dokladnie opisy o telefonach bo wprowadacie ludzi w błąd piszac ze np: bateria trzyma 2 dni ale juz nie piszecie ze np: fon ciągle wyszukuje wi-fi mowie tu o N95-96, ze gracie na nim albo ogladacie filmy czy sluchacie muzy.
5. Nie chce mi sie wierzyc zeby N96 nie miala poprawionych niedociagniec ktore miala 95 (te wasze trzeszczenie )
-
-
AuthorPosts
Nokia N96 Bruce Lee Limited EditionKan2008-11-20T14:21:56+01:00
Viewing 6 reply threads
Viewing 6 reply threads