Start Forum Sprzęt Nokia Nokia atakuje iPhone

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Serwis Le Journal du Geek opublikował ciekawą informację o nowym telefonie z pełni dotykowym ekranem ze stajni fińskiego producenta. Prototyp telefonu podobno był pokazywany podczas Capital Market Day w Brooklynie (Nowy Jork).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139230

Mi sie podobaja osiagi noki n97.Tym modelem udalo sie noki odkoczyc od czolowki,Specyfikacja nawet lepsza od htc hd czy omni.I wkoncu dali giga baterie do giga mozliwosci.

• Anonimowy
      Gość

śmierdzi mi to fake’m

• Anonimowy
      Gość

Nokia g….., wieszajace sie i dzialajace z gigantycznym opoznieniem, kto kupil iphone ten nie zamieni tego na nic innego 😛

• Anonimowy
      Gość

mam n82 nic sie nie wiesza i nic niedziala z opoznieniem a mam karte 8 giga zapchana po korek,kto kupil nokie ten nie zamieni tego na nic innego no chyba ze na n97

• Anonimowy
      Gość

Kto kupi nokię zamieni ją zawsze na coś lepszego czyli htc a nad n97 nie masz co się spuszczać bo to zrzynka z htc nokia nic nie umie wymyślic sama podobnie jak se i jego x1 które zrobiło htc. A ishit to badziewie za darmo to bym go wzioł i zarobił na tym aplle to dla mnie żadna marka.

• Anonimowy
      Gość

Ten kto sądzi, że telefony na symbianie sie wieszają mial chyba mega padło n70 z symbianem 2 generacji lub 3650 z symbianem 1 generacji. Ja osobiscie mam 6120 na najnowszym symbianie i nic sie nie wiesza a iphon to scierwo na maksa nawet mms nie ma porażka na całej lini jak ktoś chce mieć coś co inni nie mają to jest dobre ale jak nie na pokaz to bez sensu.

• Anonimowy
      Gość

ja miałem N-Gaga z Symbianem 1 generacji i się NIC nie wieszało 🙂

• Anonimowy
      Gość

Według Nokii ma to być nowy interfejs dla urządzeń mobilnych sterowanych dotykiem.

• Anonimowy
      Gość

Co to za model opisywanego w poście telefonu?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #165764 w Nokia atakuje iPhone
Twoje informacje:

Anuluj