Start Forum Operatorzy Internet mobilny Nielimitowany blueconnect noc oraz Pakiet SMS w sieci Era

Viewing 16 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 17 listopada br. sieć Era rozszerza zakres usług dostępnych w ofercie szerokopasmowego mobilnego dostępu do Internetu – blueconnect. W ramach wprowadzonych zmian użytkownicy mogą skorzystać z promocji „Blueconnect noc” oraz „Pakiet SMS”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

Era dla frajera! A dla obecnych abonentów, którzy mają kontrakty na neta już 1,5 roku ze starych taryf data, nic nie dostaną – nawet ten nocny internet – Zdzierusy!

• Anonymous
      Guest

promocja wygląda nie najgorzej. Ale szczerze mówiąc trudno byłoby mnie przekonać do przejścia z netu kablowego na mobilny. Tym bardziej, że nie dawno co wziąłem sobie większy pakiet TV Tepsy. Ale to tak na marginesie. Na pewno, jest to jakieś urozmaicenie obecnej propozycji Ery.

• Anonymous
      Guest

Oferta jest niezła, nielimitowany net do 9 rano, więc bardzo przydatny. Transfery danych też na przyzwoitym poziomie. @Woy nie da się porównać netu stacjonarnego i mobilnego, różni je przecież technologia. Ja mam i stacjonarny i akurat blueconnect na kartę jak gdzieś wyjeżdżam i to optymalny pomysł dla mnie.

• Anonymous
      Guest

Po wprowadzeniu oferty nielimitowanego netu przez Orange, Era musiała zrobić to samo, i dobrze bo im dłużej by z tym zwlekali.. Co do pakietów SMS, to czy będą one dostępne też w normalnych taryfach? Chodzi mi o to czy wprowadzone będą do normalnej oferty jak w przypadku Pelikana w Orange.. Pytam bo święta idą i dobrze wiedzieć co będzie w prezencie 🙂

• Anonymous
      Guest

Jak gra Cracovia z kimkolwiek to zawsze jest przyspiewka o Wisle, ze jest taka owaka itp. Twoja wypowiedz to tylko świadectwo poziomu jaki prezentujesz.

• Anonymous
      Guest

Z ofert świątecznych to chyba tylko Orange przedstawił wieczory i weekendy w Orange, czyli chyba jak rok temu. Pozostali jeszcze milczą, więc trzeba poczekać, wszędzie da się złapać jakieś promocje.

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

Bardzo dobrze, że zwiększają limity. Teraz czekam na upgrade oferty blueconnect Max.

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

W nocy to śpię a nie siedzę w internecie. Czy aby nie czas na nielimitowany internet całodobowy, tym bardziej że kablowy tańszy i bez ograniczeń

• Anonymous
      Guest

@ – > Woy Net mobilny to dodatek do internetu stacjonarnego. Super sprawa w podróży. Skoro jest taka możliwość że za symboliczne 5zł można korzystać z netu za free poza limitami to bardzo fajnie. @ – >Karlos20 nie przesadzaj stali mają stałą zniżkę na wszystkie abonamenty 10zł więc zamiast 59 płacił byś 49zł przez cały okres umowy.

• Anonymous
      Guest

@heniu , ale Ty piszesz o promocji z zeszłego roku, a na blogu rzecznika orange pojawiła się informacja, że mają wprowadzać coś nowego na święta :). Przypuszczam, że będą to albo dodatkowe bonusy w abonamentach, albo jakieś telefony po niższych cenach

• Anonymous
      Guest

Niestety, dla obecnych abonentów nic, zero, kur*** null.

• Anonymous
      Guest

A nie wiecie może czy ta oferta jest także dla tych którzy zawarli umowę np rok temu???

• Anonymous
      Guest

w ogóle nie mam pojęcia jak to sie się sciąga bo tak trzeba wysłac sm i tak.;/ benzadzieja. Z JAKIEJ WY STRONKI ŚCIĄGACIE >?

• Anonymous
      Guest

Mam blueconnect od kilku dni usiadłem o 7.00 i niem co jest ?????? … usługa noc od 0.00 – 9.00 a licznik nabija dane ——- czy te dane nie są liczone do limitu – czy raczej licznik nie powinien ich nabijać ???

• Anonymous
      Guest

umowę na blueconnect podpisałam na 2.5 m-ca przed wprowadzeniem tej usługi. niestety z wiadomych względów nie mogłam jej włączyć (spóźniłam się o 2 tyg). jakie było moje zdziwienie, kiedy 5.06 (czyli z dniem przejścia Ery w T-mobile) nagle udało mi się włączyć nocne ściąganie… już nic z tego nie rozumiem 😀

• Anonymous
      Guest

era PYTY jedne za 2 miesiace przyszedl mi rachuneczek 200zł zamiast 49 przedstawicielka w erze powiedziała ze to pierwszy taki rachunek… ja pierd….. takie rachunki wcześniej nic nie wspomniała ***** jedna….

Viewing 16 reply threads
Reply To: Nielimitowany blueconnect noc oraz Pakiet SMS w sieci Era
Your information: