Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Netia: W czym Ci mogę pomóc Kliencie?

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Netia, chcąc podnieść satysfakcję klientów uruchomiła specjalny serwis telefoniczny, w ramach którego dzwoni do wybranych losowo klientów z zapytaniem: W czym mogę Pani/Panu pomóc?.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Co za bzdura!!! Szkoda tylko, że gdy dzwonimy z jakims problemem technicznym, czekamy godzinę na połączenie z konsultantem. Niech zatrudnią więcej ludzi, a nie stosują tanie chwyty marketingowe.

• Anonymous
      Guest

Po 10 telefonach do ob sługi neti udało mi się zrezygnować z neostrady i zacząc kożystać z ich usług. I od tamtej pory internet rozłącza się co chwile a szybkość w najlepszym wypadku jest o połowę wolniejsza niż deklarowali. Masakra i w tym momencie nabiera sensu reklama tpsa witamy wracających :/

• Anonymous
      Guest

Wygląda na to, że Netia nie poradziła sobie ze wzrostem klientów i sieć jest zwyczajnie wolniejsza, niż deklarują w reklamach. Nie jest dobrze.

• Anonymous
      Guest

może niektórym taki pomysł Netii, jednak przypadnie do gustu. Kto wie. Ja tam się ciesze, że używając internetu DSL (od dłuższego czasu w TP) nie mam takich telefonów.
      Bo mogłoby być to trochę męczące, przynajmniej dla mnie.

• Anonymous
      Guest

Fatalny początek współpracy z Netią.Umowę mam na telefon z internetem i cóż: telefon jest a internet……..Najnowsza informacja od Netii-czekamy na odpowidź od TP,że też jeszcze się Netii nie znudziło to czekanie.
      Jednym słowem tragedia i przestroga dla innych.
      NIE DAJ SIĘ SKUSIĆ REKLAMOM i zostań przy starej TP !

• Anonymous
      Guest

Po prostu złodzieje i oszusci !!!! .Brak kompetencji .Gdzie szukac pomocy.

Viewing 6 reply threads
Reply To: Netia: W czym Ci mogę pomóc Kliencie?
Your information: