Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Netia ma 500 tys. klientów internetu szerokopasmowego

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

21 października br. liczba klientów szerokopasmowego dostępu do internetu Grupy Netia osiągnęła 500 tysięcy. W ciągu zaledwie półtora roku udało się nam podwoić liczbę klientów szerokopasmowego dostępu do internetu – powiedział Mirosław Godlewski, Prezes zarządu Netii.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138798

He – wiedziałem, że w tym portalu duża część materiałów to kopiuj-wklej z reklam, ale nie sądziłem, że usuwa się artykuły opisujący stan faktyczny.

Bo jak inaczej nazwać zniknięcie newsa:

"Payback od kuchni 2009-10-18 18:11"?

Właśnie utraciliście resztkę reputacji. Na szczęście są inne, bardziej wiarygodne źródła informacji o rynku telekomunikacyjnym.

Swoją drogą – ciekawe ile ten komentarz tu pożyje.

• rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

baszar przyznam się ze sam nie wiedziałem, że artykuł został usunięty. Administrator portalu uznał, że ten artykuł może być naruszeniem praw autorskich i dlatego go usunął. Według mnie tak nie jest bo podany jest tylko link odsyłający do czyjegoś artykułu.

• Anonimowy
      Gość

Miałem nadzieję, że tego typu odpowiedź uzyskam.

Czyli mogę z czystym sumieniem odwołać swoje słowa o utracie resztki reputacji.

Według mnie idealnie moglibyście postąpić tak: jeśli są wątpliwości co do artykułu – zdejmujecie go a w jego miejscu pojawia się o tym informacja.

No i przydało by sie chociaż info typu [wymoderowano] w moderowanych komentarzach – z mojego powyższego usunięto link do cache googla z artykułem.

Na plus liczy się, że czytacie komentarze.

pozdrawiam,

baszar

• Anonimowy
      Gość

A ile klientów odeszło od szerokopasmoego internetu Netii? Dlaczego tym się Netia nie chwali?…

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

A ilu przejęła wraz z Tele2?

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe czy są takie same dane dotyczące internetu od Orange?

• Anonimowy
      Gość

Precz z Netią! Kiczowata oferta a jeszcze bardziej kiczowaci

konsultanci na tej ich netia-linii na którą nie można się

dodzwonić. Na połączenie czeka się godzinami…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #183702 w Netia ma 500 tys. klientów internetu szerokopasmowego
Twoje informacje:

Anuluj