Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Netia ma 500 tys. klientów internetu szerokopasmowego
-
AutorWpisy
-
-
21 października br. liczba klientów szerokopasmowego dostępu do internetu Grupy Netia osiągnęła 500 tysięcy. W ciągu zaledwie półtora roku udało się nam podwoić liczbę klientów szerokopasmowego dostępu do internetu – powiedział Mirosław Godlewski, Prezes zarządu Netii.
-
Anonimowy
Gość21 października 2009 o 13:43Liczba postów: 138798He – wiedziałem, że w tym portalu duża część materiałów to kopiuj-wklej z reklam, ale nie sądziłem, że usuwa się artykuły opisujący stan faktyczny.
Bo jak inaczej nazwać zniknięcie newsa:
"Payback od kuchni 2009-10-18 18:11"?
Właśnie utraciliście resztkę reputacji. Na szczęście są inne, bardziej wiarygodne źródła informacji o rynku telekomunikacyjnym.
Swoją drogą – ciekawe ile ten komentarz tu pożyje.
-
-
Anonimowy
Gość21 października 2009 o 17:02Liczba postów: 138798Miałem nadzieję, że tego typu odpowiedź uzyskam.
Czyli mogę z czystym sumieniem odwołać swoje słowa o utracie resztki reputacji.
Według mnie idealnie moglibyście postąpić tak: jeśli są wątpliwości co do artykułu – zdejmujecie go a w jego miejscu pojawia się o tym informacja.
No i przydało by sie chociaż info typu [wymoderowano] w moderowanych komentarzach – z mojego powyższego usunięto link do cache googla z artykułem.
Na plus liczy się, że czytacie komentarze.
pozdrawiam,
baszar
-
-
AutorWpisy