Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS Nawigacja Orange nawet przez rok bezpłatnie

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 10 marca klienci pomarańczowej sieci mogą korzystać z nowej oferty Nawigacji Orange. Kupując ją z umową terminową na 12 lub 24 miesiące, przez połowę tego czasu będą korzystali z usługi bezpłatnie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

moim zdaniem oferta niezbyt konkurencyjna z dostepnymi dziś mozliwościami klasycznych nawigacji na pnd. Nie mowiąć o tym, że taniej jest używac darmowej nawigacji Nokii i nie zaprzątać sobie głowy dodatkowymi kosztami. Operator komorkowy niech myśli o tanich rozmowach i dostepie do internetu, a nawigacje pozostawi wyspecjalizowanym firmom.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

dobrze, że istnieje możliwość aktywowania usługi na krotki czas i promocja obejmuje jednocześnie klientów indywidualnych i biznesowych. Jaki czas temu brałem nowy telefon na firmę (Xperie x10 mini pro w ofercie dopasowanej), więc pewnie niedługo to sobie przetestuje. A czy ktoś wie, jaki to jest program nawigacyjny?

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Iomega a co nie podoba Ci się w nawigacji Orange? to jest przecież Naviexpert z nakładką sieci – wg mnie najlepsza nawigacja jaka obecnie jest na rynku. Poza tym nie porównuj pirackich wersji wgranych na telefony czy smart fony z normalną legalną nawigacją….To tak jak by napisać , że oferty najlepszych win są niezbyt konkurencyjne bo można kupić po 5zł w kartonie. Poza tym jeszcze jedna ważna rzecz – transfer danych podczas korzystania z aplikacji jest wliczony w cenę , więc nie ma mowy o jakiś dodatkowych opłatach…

• Poll
      Member
      Liczba postów: 1733

Jeśli jest tak samo „sprawna” jak mój TT to ja dziękuję. Wyprowadziła mnie w las i to dosłownie upierając się przy tym, że jadę E67. Ufam tylko temu co mam na papierze.

Viewing 4 reply threads
Reply To: Nawigacja Orange nawet przez rok bezpłatnie
Your information: