Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS Nawigacja Cruser Sigma B50

Viewing 2 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Firma Cruser przedstawiła nowy model nawigacji – Cruser Sigma B50. Na wyposażenie Sigmy składają się zestaw głośnomówiący Bluetooth, transmiter FM oraz wejście Audio-Video do podłączenia kamery cofania lub przenośnych odtwarzaczy multimedialnych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141148

Bubel jeśli sprzedają bez kamery cofania,po zatym drogi.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141148

:lol
      Mike777 jest malkontentem, nie mający pojęcia o klasie tego urządzenia, które jest wręcz multimedialne. Użytkuję Sigmę B50 od kwietnia 2010, a wcześniej miałem już kilka innych w „praniu” i zdecydowanie uważam to za trafiony zakup. Poza tym o marce urządzenia świadczy także doskonały serwis gwarancyjny. Ponieważ trafiła mi się awaria (zablokowało się urządzenie – w każdym sprzęcie elektronicznym może się to przytrafić) centrum serwisowe zobowiązało się wymienić mi sprzęt na nowy egzemplarz, gdyż naprawa/ingerencja w płytę główną nie gwarantuje później prawidłowego, bezawaryjnego działania w przyszłości. Widać firmie Cruser zależy na zadowolonych użytkownikach. Więc zamiast mieszać ludziom w głowie, weź się człowieku za coś konstruktywnego!!!

Viewing 2 reply threads
Reply To: Nawigacja Cruser Sigma B50
Your information: