Start › Forum › Operatorzy › VOIP › Najniższe stawki VoIP w AleKontakt
-
AuthorPosts
-
-
Dzwonienie poprzez internetowe rozwiązania VoIP jest bardzo opłacalnym wyborem, doświadcza tego coraz większa rzesza użytkowników AleKontaktu. Połączenia kosztują już od 6 gr brutto za minutę rozmowy i nie płaci się abonamentu. AleKontakt to także 35 gr/min. brutto na krajowe numery komórkowe.
-
Witajcie,
Jestem doradcą online alekontakt.pl. Pojawiłem się na tym forum ponieważ razem z alekontakt.pl realizuję kampanię informacyjno-doradczą dla wszystkich osób zainteresowanych usługami telekomunikacyjnymi.
Jeśli macie jakiekolwiek pytania z tym związane lub prowadzicie działalność gospodarczą i zastanawiacie się jak w prosty sposób zastosować najnowsze rozwiązania telekomunikacyjne, jednocześnie tnąc koszty, zapraszam do dyskusji w tym temacie.
Jestem do Waszej dyspozycji.
————————————–
Grzegorz,Doradca on-line alekontakt.pl
[url]www.alekontakt.pl[/url]
-
[quote]doradca widzę ma całkiem niezły ma zapłon 🙂 [/quote]
Witam,
dopiero w maju br. AleKontakt rozpoczął akcję na forach internetowych, która ma na celu zwiększenie świadomości internautów o zaletach i łatwości stosowania technologii VoIP zarówno w domach, jak i przedsiębiorstwach.
————————————–
Grzegorz,
Doradca on-line alekontakt.plalekontakt.pl
-
[quote]naszło mnie jedak pare pytań- nie do końca rozumiem jak można „stworzyć” tą własną infolinie? [/quote]
Witam,
odpowiadając na Pana pytanie odnoście Infolinii:Numer infolinii (800 lub 801) zostaje „nałożony” na wskazany przez klienta numer telefonu stacjonarnego lub komórkowego. Klient po wybraniu Twojej infolinii zostaje przekierowany na wskazany wcześniej numer telefonu. Funkcjonowanie samej infolinii jest ta takich samych zasadach jak ogólnie przyjęte.
Pozdrawiam,
————————————–
Grzegorz,
-
[quote]naszło mnie jedak pare pytań- nie do końca rozumiem jak można „stworzyć” tą własną infolinie? [/quote]
chyba, że w Pana pytaniu pyta Pan o istotę i funkcjonowanie centrali telefonicznej, a w zasadzie oferowanej przez AleKontakt [b] wirtualnej centrali[/b].
Wirtualna centrala AleKontakt, jest to telefoniczny system, który usprawnia kontakt z klientem i sprawia, że firma jest postrzegana jako duża i profesjonalna organizacja.
Tradycyjne centrale telefoniczne wymagają zakupu drogiego sprzętu, jego instalacji i serwisowania. Rozwój technologii pozwolił na realizację funkcji centrali telefonicznej poprzez urządzenia umiejscowione u dostawcy usługi. Dzięki temu klient tanio uzyskuje dostęp do funkcji dotychczas zarezerwowanych tylko dla największych firm. Wszystko to bez zbędnych inwestycji.
Pozdrawiam,
————————————–
Grzegorz,
-
Anonymous
Guest23 października 2011 at 20:04Liczba postów: 141125Moim zdaniem najlepszą firmą prowadzącą telefonie internetową w Polsce jest firma iFON. Nie ma żadnych abonamentów utrzymaniowych ani ukrytych kosztów, a jakość rozmów jest na wysokim poziomie. Do najważniejszych usług firmy należą połączenia głosowe voip, kodeki, połączenia, fax2email( fax bez posiadania maszyny odbierającej fax), połączenia wdzwaniane, bilingi online, a wszystko tanio, profesjonalnie i bezpiecznie.
Obecnie również cieszy się popularnością promocja iFON płaci Tobie.
Szczegóły na http://www.ifon.pl
-
-
AuthorPosts