Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Nadszedł rok dla abonamentowców?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Rok 2009 był bez wątpienia rokiem prepaid i 29 gr/min. Moim zdaniem wygląda na to, że 2010 będzie rokiem postpaida – podsumował, to co dzieje się ostanio na rynku komórkowym Wojciech Jabczyński rzecznik Grupy TP.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138384

Plan optymalny 450 w Orange, abonament 120zl, liczba mitut w abo 450, wychodzi minuta za 27 groszy, poza abonamentem 37 groszy. Faktycznie atrakcyjne 🙂

• Anonimowy
      Gość

to ma byc atrakcyjne, tylko 2 gr mniej niz standard, , ale sie usmialem, Play góra, jest najlepszy

• Anonimowy
      Gość

Mam jakies ostatnie abo w Orange i moze nawet przedluzylbym umowe gdyby nie ten cholerny simlock. Dostane tel. z simlockiem i nic z nim nie zrobie bo reszta tel. jest w innych sieciach a stary tel. (tez z simlockiem) dziala na tyle dobrze, ze bez sensu jest go wyrzucac. Po cholere mi druga wykastrowana sluchawka do szczescia? Przeniose numer do Play i tam wezme sobie jakiegos konkrentego smarfona 🙂

• Anonimowy
      Gość

Z tego co sie widzi wokolo to coraz wiecej ludzi decyduje sie na karte.

• Anonimowy
      Gość

orange sprytnei potrafi zachecac do przejscia do ich sieci, czy przedluzania umowy. chociazby losy w loterii, niby takie malo wazne cos, ale jednak fajnie jest wziac udzial w konkursie, za to co i tak sie zrobi (tu: podpisze umowe na abonament czy prepaid).

• Anonimowy
      Gość

Pan Jabczyński ma rożne dziwne spostrzeżenia i zapewne

nie umie liczyć, stąd wydaje się mu że Orange ma dobrą

ofertę. Stwierdzenie że ludzie nie odchodzą masowo jest dowodem ze oferta jest dobra, to dość infantylne.

• Anonimowy
      Gość

Co do planów optymalnych to się zgodzę, przynajmniej konkurencja coś zaczęła po tym wprowadzać.

• Anonimowy
      Gość

Linia frontu wytyczona i ja wiem nawet dokladnie o co biega Panu Jabczynskiemu. Linia frontu to stali abonenci, nie ma sie co łudzić Orange bedzie staral sie utrzymac swoje zdobycze czyli klientow z umowami. Orandzowcy nie starcicie dzieki wojnie w post paids na przedluzeniach w tym roku.

• Anonimowy
      Gość

Linia frontu przebiega nie na linii abonent – siec, tylko pomiedzy operatorem a operatorem. Play czy inni operatorzy maja moim zdaniem trudne zadanie, to orange prowadzi wiele dzialalnosci poza etlekomunikacyjnymi i stara to sie jakos koajrzyc z ofertami. To tak jak wczesniej wspomnialem wczesniej o loterii i o losach za przejscie. Moim zdaniem wzmocnienie tego trendu moze spowodowac silny ferment na rynku.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #192090 w Nadszedł rok dla abonamentowców?
Twoje informacje:

Anuluj