Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy stacjonarni › Nadszedł rok dla abonamentowców?
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość16 marca 2010 o 08:34Liczba postów: 138381Mam jakies ostatnie abo w Orange i moze nawet przedluzylbym umowe gdyby nie ten cholerny simlock. Dostane tel. z simlockiem i nic z nim nie zrobie bo reszta tel. jest w innych sieciach a stary tel. (tez z simlockiem) dziala na tyle dobrze, ze bez sensu jest go wyrzucac. Po cholere mi druga wykastrowana sluchawka do szczescia? Przeniose numer do Play i tam wezme sobie jakiegos konkrentego smarfona 🙂
-
Anonimowy
Gość16 marca 2010 o 09:24Liczba postów: 138381 -
Anonimowy
Gość16 marca 2010 o 11:50Liczba postów: 138381Linia frontu wytyczona i ja wiem nawet dokladnie o co biega Panu Jabczynskiemu. Linia frontu to stali abonenci, nie ma sie co łudzić Orange bedzie staral sie utrzymac swoje zdobycze czyli klientow z umowami. Orandzowcy nie starcicie dzieki wojnie w post paids na przedluzeniach w tym roku.
-
Anonimowy
Gość16 marca 2010 o 15:18Liczba postów: 138381Linia frontu przebiega nie na linii abonent – siec, tylko pomiedzy operatorem a operatorem. Play czy inni operatorzy maja moim zdaniem trudne zadanie, to orange prowadzi wiele dzialalnosci poza etlekomunikacyjnymi i stara to sie jakos koajrzyc z ofertami. To tak jak wczesniej wspomnialem wczesniej o loterii i o losach za przejscie. Moim zdaniem wzmocnienie tego trendu moze spowodowac silny ferment na rynku.
-
-
AutorWpisy