Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Na 0,29 zł do wszystkich sieci w Orange Pop jeszcze trzeba poczekać (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 23
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Jak informuje jeden z Czytelników, na stronach internetowych serwisu Orange pojawiła się informacja o nowych taryfyach pre-paid Orange. Data 16 kwietnia stała się magiczna. Niestety to nie ten termin, a nad ofertą dalej pracujemy – napisał na swoim blogu rzecznik Grupy TP.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138394

Kilka dni temu dostałem sms’a od Orange, że po 16 czekają mnie zmiany w taryfie POPowej więc może coś się ruszy.

• Anonimowy
      Gość

Tylko tyle? a do innych sieci ?

• Anonimowy
      Gość

no przecież masz napisane że do wszystkich 29 gr, prawda??

• Anonimowy
      Gość

Niby do wszystkich sieci. W tytule artykułu chodzi o do wszystkich sieci w Orange POP a nie do do wszystkich w Orange

• Anonimowy
      Gość

No wlasnie jest pewna nieścisłość na jpgu.Tytul sugeruje ze do wszystkich w sieci orange jpg ze do wszystkich sieci. Po znaku zapytania jest tekst zaczynajacy sie mala litera. Cos mi tu nie halo.

• Anonimowy
      Gość

Ludzie nauczcie się czytać – specjalnie na zrzucie z ekranu ktoś zaznaczył ramką interesującą informację:

"przejdź do Orange POP – 29 gr do wszystkich sieci w standardzie"

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe jak to będzie, bo sam używam Nowe Orange Go 🙂 ps. wątpie, że do wszystkich to już mi wygląda na FAKE.. założe się, że Orange rzeczywiście by trąbiło ale głównie, że nie do PLAY ! 🙂

• Anonimowy
      Gość

dowiemy sie dokładnie już jutro, bo ma być niby konferencja prasowa orange i mają przedstawić swoją nową oferte z tego co wiem

• Anonimowy
      Gość

Już się nie mogę doczekać, z drugiej strony szkoda że taki Orange np. nie dba o abonamentowców, bo ja sam chętnie jak i wielu innych przeszło by na abonament, gdyby taryfy były własnie tak atrakcyjne. Z samego chociażby powodu wykorzystania możliwości zawieszania rozmów, połączeń konferencyjnych i innych blacberry chociażby.. a tak to wielu musi mieć prepaid, potem się skuszają na play i tak to się traci klienta. Gdyby Orange myślało to miałoby abonamentowców wielu wśród młodych ludzi..

• Anonimowy
      Gość

No ciekawe czy to rzeczywiście zapowiedź nowej taryfy ze stronki, czy jak napisali "sztuczka w photoshopie"…29 gr do wszystkich byłoby spoko.

• Anonimowy
      Gość

@InfinityFX

Jak nie można narzekać na ofertę pre paid to jedziemy na abonament, moim zdaniem właśnie abo w orange jest dobrze – mi wychodzi dość tanio.

• Anonimowy
      Gość

Przez chwilę wstrząsnął mną gwałtowny dreszcz orgazmu do czasu aż przeczytałem o photoshopie.

Wprowadzenie czegoś takiego w Poręczy jest większym wydarzeniem niż Plej Fresh, bo graniczy z cudem.

• Anonimowy
      Gość

NA BLOGU RZECZNIKA TP JEST KOMUNIKAT ŻE OFERTA NIE BĘDZIE ZAPREZENTOWANA 16 KWIETNIA I ŻE TRZEBA JESZCZE TROCHE POCZEKAĆ.

• Anonimowy
      Gość

Zastanawiające, co też szykuje pomarańcz, że tak ciągle przesuwa start nowej oferty.

• Anonimowy
      Gość

pewnie jakaś kicha znowu będzie, albo niewypał kolejnej oferty… Ale i tak musze jeszcze 2 lata siedzieć w tym bagnie pomarańczowym, bo mam umowe w zetafonie jeszcze na 2 lata… Ale może kiedyś dadzą w końcu jakąś interesującą oferte… Trzeba poczekać, bo innego wyjścia to ja niemam. Gdyby nie umowa z orange, to bym w play już siedział dawno

• Anonimowy
      Gość

Czyżby przesuniecie wejscia nowej oferty to skutek dzisiejszego wycieku z serwisu Orange? A może czekają na jutrzejszą konferencję Playa ile przeniosło numery z innych sieci do oferty play Fresh?

• Anonimowy
      Gość

Najlepszy i najciekawszy jest dopisek – pakiety, które miały być od jutra wyłączone na razie zostają. A to oznacza, że przynajmniej jeszcze tydzień lub do końca kwietnia będzie ta zabawa w ciuciubabkę Orange z użytkownikami pre-paidów.

• Anonimowy
      Gość

LUDZIE Z ORANGE !!!!! czy nadal nie widzicie jak orange kpi z klientów ?!?! jesteście ZAWSZE ostatni, orange ZAWSZE śpi a potem łaskawie i tak da jakieś gorsze ochłapy i "pakiety"

przejdzcie do PLAY tak jak ja przeszedlem w kwietniu !

• Anonimowy
      Gość

Dmuchanie na śniadanie.

• Anonimowy
      Gość

a moze sprawa jest bardziej złożona trwają rozmowy między play a orange ws dostępu do stacji bazowych. orange czeka co z nich wyniknie aby także do play dać po 29 gr a czerpać zyski z umowy. Do tego UOKiK zajjmuje się umową play – plus i stąd pomarancza czzeka na wyniki tych rozmów i odsuwa ofertę, która była jak mówiła prezes orange gotoa już na koniec marca

• Anonimowy
      Gość

Lepiej wprowadzić dopracowaną ofertę, niż na szybko PF, w którym wiele rzeczy nie działało, np. bonusy ;>

• Anonimowy
      Gość

No i dali plamę, tylko ile razy można im wybaczać? Na razie chodzę z trzema telefonami: jeden z popem (bo na ten nr dzwonią do mnie) i drugi z playfresh, z którego ja dzwonię, bo tanio. Trzeci – służbowy. Wyglądam jak złodziej, bo kto normalny chodzi z 3 telefonami? Jeśli w najbliższych dniach Orange nic nie zmieni, to przenoszę numer do konkurencji.

• Anonimowy
      Gość

Myślę, że tu jest literówka: zamiast "29 gr do wszystkich sieci w standardzie" pewnie będzie "29 gr do wszystkich w sieci w standardzie".

Na 100 % Orange nie zaoferuje stawki 29 gr do wszystkich sieci, a co najwyżej do Plusa i Ery.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 23
Odpowiedz na: Odpowiedź #172405 w Na 0,29 zł do wszystkich sieci w Orange Pop jeszcze trzeba poczekać (aktualizacja)
Twoje informacje:

Anuluj