Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Na 0,29 zł do wszystkich sieci w Orange Pop jeszcze trzeba poczekać (aktualizacja)
-
AutorWpisy
-
-
Jak informuje jeden z Czytelników, na stronach internetowych serwisu Orange pojawiła się informacja o nowych taryfyach pre-paid Orange. Data 16 kwietnia stała się magiczna. Niestety to nie ten termin, a nad ofertą dalej pracujemy – napisał na swoim blogu rzecznik Grupy TP.
-
Anonimowy
Gość14 kwietnia 2009 o 13:22Liczba postów: 138394Już się nie mogę doczekać, z drugiej strony szkoda że taki Orange np. nie dba o abonamentowców, bo ja sam chętnie jak i wielu innych przeszło by na abonament, gdyby taryfy były własnie tak atrakcyjne. Z samego chociażby powodu wykorzystania możliwości zawieszania rozmów, połączeń konferencyjnych i innych blacberry chociażby.. a tak to wielu musi mieć prepaid, potem się skuszają na play i tak to się traci klienta. Gdyby Orange myślało to miałoby abonamentowców wielu wśród młodych ludzi..
-
Anonimowy
Gość14 kwietnia 2009 o 15:01Liczba postów: 138394pewnie jakaś kicha znowu będzie, albo niewypał kolejnej oferty… Ale i tak musze jeszcze 2 lata siedzieć w tym bagnie pomarańczowym, bo mam umowe w zetafonie jeszcze na 2 lata… Ale może kiedyś dadzą w końcu jakąś interesującą oferte… Trzeba poczekać, bo innego wyjścia to ja niemam. Gdyby nie umowa z orange, to bym w play już siedział dawno
-
Anonimowy
Gość14 kwietnia 2009 o 15:08Liczba postów: 138394 -
Anonimowy
Gość14 kwietnia 2009 o 18:53Liczba postów: 138394 -
Anonimowy
Gość15 kwietnia 2009 o 04:12Liczba postów: 138394a moze sprawa jest bardziej złożona trwają rozmowy między play a orange ws dostępu do stacji bazowych. orange czeka co z nich wyniknie aby także do play dać po 29 gr a czerpać zyski z umowy. Do tego UOKiK zajjmuje się umową play – plus i stąd pomarancza czzeka na wyniki tych rozmów i odsuwa ofertę, która była jak mówiła prezes orange gotoa już na koniec marca
-
Anonimowy
Gość16 kwietnia 2009 o 08:22Liczba postów: 138394No i dali plamę, tylko ile razy można im wybaczać? Na razie chodzę z trzema telefonami: jeden z popem (bo na ten nr dzwonią do mnie) i drugi z playfresh, z którego ja dzwonię, bo tanio. Trzeci – służbowy. Wyglądam jak złodziej, bo kto normalny chodzi z 3 telefonami? Jeśli w najbliższych dniach Orange nic nie zmieni, to przenoszę numer do konkurencji.
-
Anonimowy
Gość17 kwietnia 2009 o 15:29Liczba postów: 138394
-
-
AutorWpisy