Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Myszka za doładowanie pre-paid Orange

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Do 2 listopada 2010 r. abonenci usługi pre-paid Orange mogą brać udział w Promocji i zdobyć „Myszkę ” – zawieszkę do kluczy. Otrzymają ją bezpośrednio po zakupie promocyjnego doładowania Orange za minimum 40 zł w jednym z 31 sklepów PSS Białystok.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141138

No biedni są ci marketingowcy z Orange. Śmieszne to wszystko.

• Bita-po
      Participant
      Liczba postów: 1040

to chyba jakis partner Orange wymyslił,bo centertel raczej by nie robił regionalnych promocji

• Anonymous
      Guest

Na tego typu promocje należy patrzeć jak na urozmaicenie i dodatkowe możliwości. Przecież jeśli chodzi o nowości to dopiero co pojawiła się oferta Orange One.

• Anonymous
      Guest

Ja wiem czy biedni? Nie maja zle moim zdaniem. Orange ostatnio sporo ofert daje. Wiekszosc ciekawych. Choc w sumie pracy, to maja duzo, ze wzgledu na czestotliwosc dzialan. Ostatnio: nowa oferta free, orange one wspomniane, telefony dla biznedu (milestone dzis, xperia x10 wczesniej) i tak dalej, i tak dalej.

• Anonymous
      Guest

Myszkę do kluczy, aaaaa Myślałem po tytule, że będzie to myszka do komputera obrandowana Orange i to byłby fajny gadżet, ale do kluczy????

Viewing 5 reply threads
Reply To: Myszka za doładowanie pre-paid Orange
Your information: