Przeglądanie wątków odpowiedzi 27
  • Autor
    Wpisy
    • Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138384

nie wiem czy wiecie ze tam bedą,
      to jeszcze ma byc prezentacja nowego modelu Infinity
      8 rdzeni, 2 GB ram, 5 cali, full HD

co sadzicie ?
      bo ja chyba wlasnie na to czekalem 🙂

• jurny
      Członek
      Liczba postów: 1188

jedna z pierwszych polskich marek tam…

• Anonimowy
      Gość

juz sa 1 informacje prasowe o udziale myPhone na targach
      zapowiadaja ze ”
      myPhone INFINITY 3G będzie to smartphone z ekranem IPS LTPS OGS 4,7-cala, ośmiordzeniowym procesorem i transmisją danych 3G. Drugi z kolei myPhone INFINITY LTE z ekranem 5-cali wyposażony będzie w procesor czterordzeniowy MediaTek”

• jurny
      Członek

„IPS LTPS OGS 4,7-cala”
      jakby nie mogli tego jakoś nazwać np. dobry ekran 🙂

• jurny
      Członek

[quote]oprocz OGS co powoduje ze infinity ma miec tylko 7,4 mm grubosci, ma byc Gorilla Glas 3, i hartowane szklo na soczewkach aparatu [/quote]
      bedzie jeszcze parzył kawę prędkością LTE?:)

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]oprocz OGS co powoduje ze infinity ma miec tylko 7,4 mm grubosci, ma byc Gorilla Glas 3, i hartowane szklo na soczewkach aparatu [/quote]
      bedzie jeszcze parzył kawę prędkością LTE?:) [/quote]

LTE mnie nie kreci
      ale widze ze Ciebie skreca ze Luna powoli w cieniu zostaje

• Anonimowy
      Gość

Jeszcze Luna ma się dobrze 😛 Mnie też LTE niepotrzebne bo i tak zasięgu nie mam ;/ A zresztą i tak jest przereklamowane

• Anonimowy
      Gość

A dla mnie nowych modeli nigdy za wiele 😀 nie mogę się już doczekać tego nowego modelu Infinity, szczególnie że niedługo zmieniam telefon ^^

• jurny
      Członek

[quote]oprocz OGS co powoduje ze infinity ma miec tylko 7,4 mm grubosci, ma byc Gorilla Glas 3, i hartowane szklo na soczewkach aparatu [/quote]
      hehe, to dalej nie jedno słowo- np. jak w TV- ekran 4K i wiadomo, że jest gites.

[quote]LTE mnie nie kreci
      ale widze ze Ciebie skreca ze Luna powoli w cieniu zostaje [/quote]
      oj tam oj tam, ale faktycznie cień zwątpienia czy oby się pół roku z zakupem nie posiepszyłem mnie ogarnia…

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]oprocz OGS co powoduje ze infinity ma miec tylko 7,4 mm grubosci, ma byc Gorilla Glas 3, i hartowane szklo na soczewkach aparatu [/quote]
      hehe, to dalej nie jedno słowo- np. jak w TV- ekran 4K i wiadomo, że jest gites.
      [/quote]
      szkoda tylko ze jeszcze zadna telewizja nie emituje w 4K, wiec po co taki TV
      jeszcze tylko brakuje zeby szalem byl smartphone z 4K, tylko po co ?

• Anonimowy
      Gość

To kiedy ten Infinity wychodzi? Luty? Marzec?

• jurny
      Członek

[quote]To kiedy ten Infinity wychodzi? Luty? Marzec? [/quote]
      ponoć jeszcze w lutym.

[quote]
      szkoda tylko ze jeszcze zadna telewizja nie emituje w 4K, wiec po co taki TV
      jeszcze tylko brakuje zeby szalem byl smartphone z 4K, tylko po co ? [/quote]
      przyszłościowo trzeba patrzeć, przyszłościowo…

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]To kiedy ten Infinity wychodzi? Luty? Marzec? [/quote]
      ponoć jeszcze w lutym.
      [/quote]
      zapowiadaja przelom lutego i marca, czyli gdzies za miesiac 🙂

• jurny
      Członek

[quote]przyszlosciowo to patrz na 8K albo 3D albo zakrzywiony OLED, wg mnie nad 4K swiat szybko przeskoczy [/quote]
      a nasze oko zobaczy 8K?? w smartfonei to zobaczymy to pewnie za jakieś 5 lat dopiero. a w mojej dłoni to zobaczę pewnie za 10 🙂

• jurny
      Członek

[quote]A może mieli tylko jeden egzemplarz i na CES im go zwineli. Taki był ładny akt do tego nasz polski 😉 [/quote]
      na zdjęciach z wystawy widać więcej 😉

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]przyszlosciowo to patrz na 8K albo 3D albo zakrzywiony OLED, wg mnie nad 4K swiat szybko przeskoczy [/quote]
      a nasze oko zobaczy 8K?? w smartfonei to zobaczymy to pewnie za jakieś 5 lat dopiero. a w mojej dłoni to zobaczę pewnie za 10 🙂 [/quote]
      nasze oko nie zobaczy juz 4K,
      a w smartphonach to nie zobaczysz roznicy miedzy 720 a 1080p na ekranie mniejszym jak 5 cali,

• jurny
      Członek

[quote][quote][quote]przyszlosciowo to patrz na 8K albo 3D albo zakrzywiony OLED, wg mnie nad 4K swiat szybko przeskoczy [/quote]
      a nasze oko zobaczy 8K?? w smartfonei to zobaczymy to pewnie za jakieś 5 lat dopiero. a w mojej dłoni to zobaczę pewnie za 10 🙂 [/quote]
      nasze oko nie zobaczy juz 4K,
      a w smartphonach to nie zobaczysz roznicy miedzy 720 a 1080p na ekranie mniejszym jak 5 cali, [/quote]
      ostrości nie wyłapiesz, ale pełnie kolorów i płynność obrazów już tak.

• Anonimowy
      Gość

paleta kolorow to chyba od czego innego zalezna jest niz od rozdzielczosci, a plynnosc obrazow to kwestia plynnosci gier, albo parametrow wideo, tez nie rozdzielczosc

• Anonimowy
      Gość

Widziałem już Infinity w sklepie myphone, można zamawiać ^^

• Anonimowy
      Gość

[quote]Widziałem już Infinity w sklepie myphone, można zamawiać ^^ [/quote] \zrobili przedpremiere , też widziałam , jest też smartcover ,i smartbox

• jurny
      Członek

[quote][quote]Widziałem już Infinity w sklepie myphone, można zamawiać ^^ [/quote] \zrobili przedpremiere , też widziałam , jest też smartcover ,i smartbox [/quote]
      tym razem nie jestem aż tak napalony na ten zakup, niedawno kupiłem Lunę…

[quote]Widziałem już Infinity w sklepie myphone, można zamawiać ^^ [/quote]
      10% taniej niż cena sugerowana

• Anonimowy
      Gość

[quote]Widziałem już Infinity w sklepie myphone, można zamawiać ^^ [/quote]
      ja też
      pojawil sie pare dni temu,
      10 marca maja wysylac
      model infinity 3g jest nawet w przystepnej cenie

[quote]\zrobili przedpremiere , też widziałam , jest też smartcover ,i smartbox [/quote]

jak to w ich sprzedazy przedpremierowej
      az dziwne ze nie dodali startera viking mobile, jaki byl do luna

[quote]
      tym razem nie jestem aż tak napalony na ten zakup, niedawno kupiłem Lunę…
      [/quote]
      ciekawe ktory z nich sie okaze ciekawszy / lepszy ?!

• jurny
      Członek

Ci wikingowie w ogóle się przyjęli?

• Anonimowy
      Gość

widzialem oferty starterow mobile vikong calkiem niedawno, wiec pewnie sie sprzedaja, tak samo jak tubiedronka 🙂

• jurny
      Członek

[quote]widzialem oferty starterow mobile vikong calkiem niedawno, wiec pewnie sie sprzedaja, tak samo jak tubiedronka 🙂 [/quote]
      a wracając do targów CES to słyszałem, że na kolejnych takich podobnych dużych targach (Barcelona?) myPhone znowu będzie obecny i to z nowinkami.

• Anonimowy
      Gość

uuu ten hammer infinity – nice !!

• jurny
      Członek

[quote]uuu ten hammer infinity – nice !! [/quote]
      jak będzie miał odpowiendie zakresy GSM/3G itd. to będą go na rajd Dakar zabierać.

• jurny
      Członek

no fakt, informacji mało- może czekają by zrobić jakiś boom.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 27
Odpowiedz na: Odpowiedź #348663 w myPhone na CES 2015
Twoje informacje:

Anuluj