Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › myPhone na CES 2015
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość9 stycznia 2015 o 17:22Liczba postów: 138381juz sa 1 informacje prasowe o udziale myPhone na targach
zapowiadaja ze ”
myPhone INFINITY 3G będzie to smartphone z ekranem IPS LTPS OGS 4,7-cala, ośmiordzeniowym procesorem i transmisją danych 3G. Drugi z kolei myPhone INFINITY LTE z ekranem 5-cali wyposażony będzie w procesor czterordzeniowy MediaTek” -
Anonimowy
Gość26 stycznia 2015 o 21:24Liczba postów: 138381[quote][quote]oprocz OGS co powoduje ze infinity ma miec tylko 7,4 mm grubosci, ma byc Gorilla Glas 3, i hartowane szklo na soczewkach aparatu [/quote]
bedzie jeszcze parzył kawę prędkością LTE?:) [/quote]LTE mnie nie kreci
ale widze ze Ciebie skreca ze Luna powoli w cieniu zostaje -
[quote]oprocz OGS co powoduje ze infinity ma miec tylko 7,4 mm grubosci, ma byc Gorilla Glas 3, i hartowane szklo na soczewkach aparatu [/quote]
hehe, to dalej nie jedno słowo- np. jak w TV- ekran 4K i wiadomo, że jest gites.[quote]LTE mnie nie kreci
ale widze ze Ciebie skreca ze Luna powoli w cieniu zostaje [/quote]
oj tam oj tam, ale faktycznie cień zwątpienia czy oby się pół roku z zakupem nie posiepszyłem mnie ogarnia… -
Anonimowy
Gość2 lutego 2015 o 22:59Liczba postów: 138381[quote][quote]oprocz OGS co powoduje ze infinity ma miec tylko 7,4 mm grubosci, ma byc Gorilla Glas 3, i hartowane szklo na soczewkach aparatu [/quote]
hehe, to dalej nie jedno słowo- np. jak w TV- ekran 4K i wiadomo, że jest gites.
[/quote]
szkoda tylko ze jeszcze zadna telewizja nie emituje w 4K, wiec po co taki TV
jeszcze tylko brakuje zeby szalem byl smartphone z 4K, tylko po co ? -
[quote]To kiedy ten Infinity wychodzi? Luty? Marzec? [/quote]
ponoć jeszcze w lutym.[quote]
szkoda tylko ze jeszcze zadna telewizja nie emituje w 4K, wiec po co taki TV
jeszcze tylko brakuje zeby szalem byl smartphone z 4K, tylko po co ? [/quote]
przyszłościowo trzeba patrzeć, przyszłościowo… -
-
Anonimowy
Gość16 lutego 2015 o 23:16Liczba postów: 138381[quote][quote]przyszlosciowo to patrz na 8K albo 3D albo zakrzywiony OLED, wg mnie nad 4K swiat szybko przeskoczy [/quote]
a nasze oko zobaczy 8K?? w smartfonei to zobaczymy to pewnie za jakieś 5 lat dopiero. a w mojej dłoni to zobaczę pewnie za 10 🙂 [/quote]
nasze oko nie zobaczy juz 4K,
a w smartphonach to nie zobaczysz roznicy miedzy 720 a 1080p na ekranie mniejszym jak 5 cali, -
[quote][quote][quote]przyszlosciowo to patrz na 8K albo 3D albo zakrzywiony OLED, wg mnie nad 4K swiat szybko przeskoczy [/quote]
a nasze oko zobaczy 8K?? w smartfonei to zobaczymy to pewnie za jakieś 5 lat dopiero. a w mojej dłoni to zobaczę pewnie za 10 🙂 [/quote]
nasze oko nie zobaczy juz 4K,
a w smartphonach to nie zobaczysz roznicy miedzy 720 a 1080p na ekranie mniejszym jak 5 cali, [/quote]
ostrości nie wyłapiesz, ale pełnie kolorów i płynność obrazów już tak. -
[quote][quote]Widziałem już Infinity w sklepie myphone, można zamawiać ^^ [/quote] \zrobili przedpremiere , też widziałam , jest też smartcover ,i smartbox [/quote]
tym razem nie jestem aż tak napalony na ten zakup, niedawno kupiłem Lunę…[quote]Widziałem już Infinity w sklepie myphone, można zamawiać ^^ [/quote]
10% taniej niż cena sugerowana -
Anonimowy
Gość1 marca 2015 o 16:03Liczba postów: 138381[quote]Widziałem już Infinity w sklepie myphone, można zamawiać ^^ [/quote]
ja też
pojawil sie pare dni temu,
10 marca maja wysylac
model infinity 3g jest nawet w przystepnej cenie[quote]\zrobili przedpremiere , też widziałam , jest też smartcover ,i smartbox [/quote]
jak to w ich sprzedazy przedpremierowej
az dziwne ze nie dodali startera viking mobile, jaki byl do luna[quote]
tym razem nie jestem aż tak napalony na ten zakup, niedawno kupiłem Lunę…
[/quote]
ciekawe ktory z nich sie okaze ciekawszy / lepszy ?! -
-
AutorWpisy