Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › myPhone 3350 -Dual SIM w tuBiedronka
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest15 czerwca 2009 at 20:51Liczba postów: 135812Dzisiaj nabyłem ów cudeńko i muszę przyznać że zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Super odtwarzacz MP3, telefonik zgrabny i wygodny w obsłudze no niestety wśród wielu ma jedną bardzo jak dla mnie poważną wadę, otóż czytnik karty MicroSD znajduje się wewnątrz telefonu pomiędzy kartami SIM i żeby ją wyjąć trzeba rozbierać cały telefon z wyjęciem bateryjki włącznie.
-
Anonymous
Guest13 lipca 2009 at 06:33Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest21 lipca 2009 at 17:47Liczba postów: 135812Mam myphone 3350 z Biedronki.Karta playa działa, Biedronka działa a w orange mam komunikat (przy próbie połączenia) "sprawdz usługi operatora". Pin karty wchodzi normalnie, mogę odbierac sms-y, a dzwonic nie.Próbowałem w zabezpieczeniach telefonu, ale wybija mi komunikat "nieprawidłowy pin" Czy ktoś wie może o co tu chodzi ? Dziękuję !
-
Anonymous
Guest6 sierpnia 2009 at 18:07Liczba postów: 135812Świetny telefon do dzwonienia to trzeba przyznać.Zasięg jednoczesny dla dwóch kart sim , malutkie gabaryty,lekki.
Co prawda przypomina z wyglądu zabawkę ale jest świetny.
Sms w czasie jazdy da radę pisać.Wybieranie i odbieranie numerów z określonej karty sim prościutkie (kliknięcie w zieloną 1 lub 2.Wyświetla się na ekranie która karta pod którą cyferką odjazd .Bateria trzyma 3 dni przy intensywnym dzwonieniu i smsowaniu tzn do 4 godzin rozmów i ok 50 sms. Minus stanowi brak możliwości wysyłania i odbierania mms i brak aparatu .
Co mnie zaskoczyło to jest to że można nagrywać audycje radiowe oraz ustawić np by telefon się wyłączał i włączał sam o określonych godzinach ,to niespotykane w innych fonach.No i latarka heh .
-
Anonymous
Guest21 sierpnia 2009 at 08:52Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest6 maja 2010 at 15:48Liczba postów: 135812Mam tego fona a latarnie dalej nie wiem jak wlaczyc. sim lock są otwarte dla wszystkich sieci a jak sie latare wlacza to nie wiem a z netem to juz calkiem czarna magia jak dla plusa. łączy a zarazem stoi w miejscu i bialy ekran zostaje, nie pomaga nawet wlaczenie gprs. ktos zna alternatywe zeby neta uruchomic ?
-
AuthorPosts