Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim myPhone 3350 -Dual SIM w tuBiedronka

Viewing 29 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 15.06.2009 do oferty tuBiedronka zostanie wprowadzony zestaw startowy z telefonem Dual SIM za 199,00 złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

A jak to jest z simlockiem? Bo właściwie nie jest zła ta oferta ale dodatkowo bym wykupił starter nowego orange GO i bym połączył te 25 groszy z bezpłatnymi minutami które są w ofercie pomarańczy za regularne doładowania.

• Anonymous
      Guest

Z tego co wiem telefony sprzedawane w Biedronce nie mają simlocków.

• Anonymous
      Guest

Jak nie mają simlocków to bardzo dobrze ponieważ mam dwie karty sim jedna z Orange a druga z plusa i nie wiem czy obydwie będą mi pasować… Ale mam zamiar kupić ten telefon ponieważ podoba mi się..

• Anonymous
      Guest

Dzisiaj nabyłem ów cudeńko i muszę przyznać że zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Super odtwarzacz MP3, telefonik zgrabny i wygodny w obsłudze no niestety wśród wielu ma jedną bardzo jak dla mnie poważną wadę, otóż czytnik karty MicroSD znajduje się wewnątrz telefonu pomiędzy kartami SIM i żeby ją wyjąć trzeba rozbierać cały telefon z wyjęciem bateryjki włącznie.

• Anonymous
      Guest

Udalo sie komus wlaczyc latarke? 🙂

• Anonymous
      Guest

A może ktoś wie, jak wyłączyć automatyczne odbieranie połączenia?!

• Anonymous
      Guest

jak włączyć latarkę???

• Anonymous
      Guest

jak się włacza tatarke

• Anonymous
      Guest

żeby włączyć latarke czeba przyczymać OK na pulpicie i tak samo sie wyłacza a ja mam taki problem bo telefon automatycznie mi odbiera połączenia i zrobiłem ustawienia fabryczne i dalej mam tak samo czy ktoś wie jak to wyłączyć z góry wielkie dzieki

• Anonymous
      Guest

jak wyłączyć automatyczne odbieranie:

+#3646633#

pozycja 5 róznorod. ->

pozycja 1 odpowiedź automatyczna -> WYŁĄCZ

RESTART

• Anonymous
      Guest

a mozesz to jakos wyjasnic bo nie bardzo rozumiem a tez mam ten problem..

• Anonymous
      Guest

ok działa dzieki. tylko zamiast + ma byc *

• Anonymous
      Guest

Jakby co w media jest za 180 😉

• Anonymous
      Guest

dziala,dzieki.

• Anonymous
      Guest

Mam myphone 3350 z Biedronki.Karta playa działa, Biedronka działa a w orange mam komunikat (przy próbie połączenia) "sprawdz usługi operatora". Pin karty wchodzi normalnie, mogę odbierac sms-y, a dzwonic nie.Próbowałem w zabezpieczeniach telefonu, ale wybija mi komunikat "nieprawidłowy pin" Czy ktoś wie może o co tu chodzi ? Dziękuję !

• Anonymous
      Guest

a wiecie moze czy idzie tu zmienic tapete na swoja? czy dostepne sa tylko standardowe?

• Anonymous
      Guest

tel może być dzięki za porady 🙂

• Anonymous
      Guest

Sorka ale ja odnoszę się do tego auto-odbierania… zrobiłem tak jak jest to wyżej opisane i … dalej jest tak samo ;/ nie wiem OCB ;/ czy może ktoś Pomoc i wie jak to wyłączyć ?

• Anonymous
      Guest

Świetny telefon do dzwonienia to trzeba przyznać.Zasięg jednoczesny dla dwóch kart sim , malutkie gabaryty,lekki.

Co prawda przypomina z wyglądu zabawkę ale jest świetny.

Sms w czasie jazdy da radę pisać.Wybieranie i odbieranie numerów z określonej karty sim prościutkie (kliknięcie w zieloną 1 lub 2.Wyświetla się na ekranie która karta pod którą cyferką odjazd .Bateria trzyma 3 dni przy intensywnym dzwonieniu i smsowaniu tzn do 4 godzin rozmów i ok 50 sms. Minus stanowi brak możliwości wysyłania i odbierania mms i brak aparatu .

Co mnie zaskoczyło to jest to że można nagrywać audycje radiowe oraz ustawić np by telefon się wyłączał i włączał sam o określonych godzinach ,to niespotykane w innych fonach.No i latarka heh .

• Anonymous
      Guest

ej a ja mam taki problem ze kupiłam ten telefon w biedronce ale nie umiem wejsc na menadzer plikówi pisze ze brak pamieci karty czy musze ja sama kupic czy powinna byc w zestawie odpiszcie prosze

• Anonymous
      Guest

Po nawiązaniu połączenia rozmówca wcale mnie nie słyszy w przeciwieństwie do mnie! Ma ktoś na to jakiś patent?

• Anonymous
      Guest

Ile ten myphone 3350 może zapamietac smsków ??

Wiem ze 60 na kartach sim po 30 na każdej…

I 120 w pamieci tel dla pierwszej karty…

Dla drugiej karty mi pisze 0/1200/1200/1200

jak zapisze się wiadomość to pisze 1/1201/1201/1201…

Ktoś sprawdzał w praktyce ile się mieści ??

• Anonymous
      Guest

Ten kodzik działa na samoczynne odbieranie .Dzięki. *#3646633# poz 5 róż.

• Anonymous
      Guest

waldi jesteś wielki – dzięki za kod

• Anonymous
      Guest

Waldi, ja tez ci dziękuję!!!:))) Kupiłam tel. w biedronce i po jakichś 2 tyg. użytkowania w sieci play, sam zaczął odbierać automatycznie rozmowy…. Kod zadziałał i oszczędził mi wizyty w serwisie.Pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

Mam tego fona a latarnie dalej nie wiem jak wlaczyc. sim lock są otwarte dla wszystkich sieci a jak sie latare wlacza to nie wiem a z netem to juz calkiem czarna magia jak dla plusa. łączy a zarazem stoi w miejscu i bialy ekran zostaje, nie pomaga nawet wlaczenie gprs. ktos zna alternatywe zeby neta uruchomic ?

• Anonymous
      Guest

jak wyłączyć ałto odbieranie przy mypfone 3370 sweet

Z góry dzienkuj

• Anonymous
      Guest

zgniotlem lcd kto naprawia 3350 ?

• Anonymous
      Guest