Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci myPhone 1180 TUTTI za 119 złotych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Niemal dokładnie rok po wprowadzeniu na rynek, modelu 1170 EASY, myPhone wprowadza jego następcę – 1180 TUTTI. To klasyczny telefon budżetowy, który jednak oprócz oczywistej obsługi połączeń głosowych i wiadomości SMS umożliwia słuchanie programów radiowych, posiada kolorowy wyświetlacz i latarkę

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Całkiem ok dla kogoś kto potrzebuje telefonu w miare taniego i atrakcyjnego wizerunkowo.

• maximus
      Członek
      Liczba postów: 24

Za tą cenę to pełen wypas;)

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

za 119 zł mogli dać trochę lepszą baterie i chociaż mms a tak płacimy tylko za kawałek plastiku z małym wyświetlaczem i słabą baterią

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139059

wolę nokię 1800 lub 1616

• Anonimowy
      Gość

za 99 PLN moge miec motorole WX288 z Bluetooth i GPRS/MMS i radiem. Nie wiem co ludzi skłania do kupowania takich paździerzy jak tw/w telefon lub jakas tania nokia. Inni potrafia,Nokia nie potrafi. Szczegolnie Nokia.

• Anonimowy
      Gość

Całkiem OK sprzęt- za tą kaskę super dla mniej wymagających.

• jurny
      Członek
      Liczba postów: 1188

[quote]ja akurat jestem złym przykładem bo wysyłam ok. 6 mmsów dziennie a otrzymuję ok.5 🙂
      Funkcja MMS jak i WAP była już w starszych modelach kiedy mogliśmy tylko pomarzyć o aparatach a jeśli one były to w zabójczej cenie.

Pozdrawiam [/quote]
      to znaczy, że ten telefon poprostu nie jest dla Ciebie. telefon za ta cene ma poprostu spełniać funkcję podstawową komórki

• jurny
      Członek

[quote]za 99 PLN moge miec motorole WX288 z Bluetooth i GPRS/MMS i radiem. Nie wiem co ludzi skłania do kupowania takich paździerzy jak tw/w telefon lub jakas tania nokia. Inni potrafia,Nokia nie potrafi. Szczegolnie Nokia. [/quote]
      czyli nokia to paździerz? nie myphone tutti?

• jurny
      Członek

[quote]no nie ma co, za tą cenę taka specyfikacja… uważam, że bardzo spoko! [/quote]
      skromna cena- skromna specyfikacja znaczy?:)
      nie ma co wymagać od telefonu za 100zł, nie po to takie sprzedają

• Anonimowy
      Gość

[quote]a jak często wysyłasz mms? i po co mms skoro nie ma aparatu [/quote]
      ja wysyłam mms raz na 3 miesiące i jest to dla mnie opcja zbędna, bo jestem osoba, która chciałaby jak najtańszy, ale w mairę wytrzymały telefon, bo pracuję w trudnych warunkach, w dodatku zdarza mi się zgubi, więc taki za 119 zł byłby spoko 😀

• Anonimowy
      Gość

[quote]wolę nokię 1800 lub 1616 [/quote]
      Ty wolisz Nokię, ktoś inny woli myPhone – gusta i guściki jak to się mówi

• jurny
      Członek

[quote]dokładne – dla osób mniej wymagających od sprzętu. Dlatego nie przejmowałbym sie opiniami rozpieszczonych uzytkowników, którzy chcieliby mmsy jakies wifi itp…co ksoztuje oczywiście [/quote]
      nie spodziewajmy się wybitnej jakości po telefonie z tej półki. zarówno nokia czy motorola jak i myphone przy produktach za tą cene nie są najdoskonalsze, dlatego argument, że: „za tą cenę wolę nokie” jest poprostu bezpodstawny

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]dokładne – dla osób mniej wymagających od sprzętu. Dlatego nie przejmowałbym sie opiniami rozpieszczonych uzytkowników, którzy chcieliby mmsy jakies wifi itp…co ksoztuje oczywiście [/quote]
      nie spodziewajmy się wybitnej jakości po telefonie z tej półki. zarówno nokia czy motorola jak i myphone przy produktach za tą cene nie są najdoskonalsze, dlatego argument, że: „za tą cenę wolę nokie” jest poprostu bezpodstawny [/quote]
      dokładnie, Nokia równiez nie jest produkowana w Finlandii tylko Azja…

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote][quote]dokładne – dla osób mniej wymagających od sprzętu. Dlatego nie przejmowałbym sie opiniami rozpieszczonych uzytkowników, którzy chcieliby mmsy jakies wifi itp…co ksoztuje oczywiście [/quote]
      nie spodziewajmy się wybitnej jakości po telefonie z tej półki. zarówno nokia czy motorola jak i myphone przy produktach za tą cene nie są najdoskonalsze, dlatego argument, że: „za tą cenę wolę nokie” jest poprostu bezpodstawny [/quote]
      dokładnie, Nokia równiez nie jest produkowana w Finlandii tylko Azja… [/quote]

Globalizacja;-)

• Anonimowy
      Gość

[quote]za 119 zł mogli dać trochę lepszą baterie i chociaż mms a tak płacimy tylko za kawałek plastiku z małym wyświetlaczem i słabą baterią [/quote]

juz nie przesadzaj. Jak za 119 złotych to funkcji jest ok. Poza tym to nie ma być telefon, który będzie jak szwajcarski scyzoryk – sto tysięcy funkcji… bo i tak używa się tylko kilka podstawowych najczęściej

• Anonimowy
      Gość

[quote]jak ktoś potrzebuje więcej funkcji to kupuje droższy telefon i tyle [/quote]
      a jeśli nie, to ten telefon jest wlaściwy

• Anonimowy
      Gość

[quote]Dlaczego wolisz Nokie? Jaką ma przewagę? [/quote]
      Nokia ma tylko taką przewagę, że marka jest znana na całym świecie a myPhone dopiero zaczyna swoją przygodę

• Anonimowy
      Gość

[quote]wolę nokię 1800 lub 1616 [/quote]
      a ja nie, bo Nokia za same swoje logo bierze pieniądze, więc odpada jak dla mnie

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]wolę nokię 1800 lub 1616 [/quote]
      a ja nie, bo Nokia za same swoje logo bierze pieniądze, więc odpada jak dla mnie [/quote]

popieram! po co przeplacać za sam znaczek

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote][quote]wolę nokię 1800 lub 1616 [/quote]
      a ja nie, bo Nokia za same swoje logo bierze pieniądze, więc odpada jak dla mnie [/quote]

popieram! po co przeplacać za sam znaczek [/quote]

ja osobiście wolę lans i mam iPhone’a 3G, ale do pracy (pracuje fizycznie wkurzu) zabieram wlasnie myPhone, bo iPhone mi szkoda

• Anonimowy
      Gość

[quote]jak ktoś ma zamiar wybrzydzać w telefonach za 100zł to jego problem. myphone spełni tą samą rolę co nokia. [/quote]
      zagadzam sie, a przynajmniej zapłacisz za to mniej i będziesz miał lepszy serwis gwarancyjny

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]jak ktoś ma zamiar wybrzydzać w telefonach za 100zł to jego problem. myphone spełni tą samą rolę co nokia. [/quote]
      zagadzam sie, a przynajmniej zapłacisz za to mniej i będziesz miał lepszy serwis gwarancyjny [/quote]
      no i tańszy, bo nie płacisz za kuriera nic!

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote][quote]jak ktoś ma zamiar wybrzydzać w telefonach za 100zł to jego problem. myphone spełni tą samą rolę co nokia. [/quote]
      zagadzam sie, a przynajmniej zapłacisz za to mniej i będziesz miał lepszy serwis gwarancyjny [/quote]
      no i tańszy, bo nie płacisz za kuriera nic! [/quote]
      jak widać grosik do grosika i myPhone staje się najtańszym telefonem w segmencie…

• jurny
      Członek

[quote]nie miałem nigdy wątpliwośc co do niskiej ceny myPhona względem konkurencyjnych modeli [/quote]
      to akurat jest chyba drugi co do ceny najtańszy model w ofercie myphone. tamten jest za 99zł- i to jest cena sugerowana a w rzeczywistosci oba są tańsze

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
Odpowiedz na: Odpowiedź #241364 w myPhone 1180 TUTTI za 119 złotych
Twoje informacje:

Anuluj