Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › myPhone 1180 TUTTI za 119 złotych
-
AutorWpisy
-
-
Niemal dokładnie rok po wprowadzeniu na rynek, modelu 1170 EASY, myPhone wprowadza jego następcę – 1180 TUTTI. To klasyczny telefon budżetowy, który jednak oprócz oczywistej obsługi połączeń głosowych i wiadomości SMS umożliwia słuchanie programów radiowych, posiada kolorowy wyświetlacz i latarkę
-
[quote]ja akurat jestem złym przykładem bo wysyłam ok. 6 mmsów dziennie a otrzymuję ok.5 🙂
Funkcja MMS jak i WAP była już w starszych modelach kiedy mogliśmy tylko pomarzyć o aparatach a jeśli one były to w zabójczej cenie.Pozdrawiam [/quote]
to znaczy, że ten telefon poprostu nie jest dla Ciebie. telefon za ta cene ma poprostu spełniać funkcję podstawową komórki -
-
Anonimowy
Gość8 grudnia 2010 o 06:59Liczba postów: 139058[quote]a jak często wysyłasz mms? i po co mms skoro nie ma aparatu [/quote]
ja wysyłam mms raz na 3 miesiące i jest to dla mnie opcja zbędna, bo jestem osoba, która chciałaby jak najtańszy, ale w mairę wytrzymały telefon, bo pracuję w trudnych warunkach, w dodatku zdarza mi się zgubi, więc taki za 119 zł byłby spoko 😀 -
[quote]dokładne – dla osób mniej wymagających od sprzętu. Dlatego nie przejmowałbym sie opiniami rozpieszczonych uzytkowników, którzy chcieliby mmsy jakies wifi itp…co ksoztuje oczywiście [/quote]
nie spodziewajmy się wybitnej jakości po telefonie z tej półki. zarówno nokia czy motorola jak i myphone przy produktach za tą cene nie są najdoskonalsze, dlatego argument, że: „za tą cenę wolę nokie” jest poprostu bezpodstawny -
Anonimowy
Gość14 grudnia 2010 o 07:58Liczba postów: 139058[quote][quote]dokładne – dla osób mniej wymagających od sprzętu. Dlatego nie przejmowałbym sie opiniami rozpieszczonych uzytkowników, którzy chcieliby mmsy jakies wifi itp…co ksoztuje oczywiście [/quote]
nie spodziewajmy się wybitnej jakości po telefonie z tej półki. zarówno nokia czy motorola jak i myphone przy produktach za tą cene nie są najdoskonalsze, dlatego argument, że: „za tą cenę wolę nokie” jest poprostu bezpodstawny [/quote]
dokładnie, Nokia równiez nie jest produkowana w Finlandii tylko Azja… -
Anonimowy
Gość4 stycznia 2011 o 22:51Liczba postów: 139058[quote][quote][quote]dokładne – dla osób mniej wymagających od sprzętu. Dlatego nie przejmowałbym sie opiniami rozpieszczonych uzytkowników, którzy chcieliby mmsy jakies wifi itp…co ksoztuje oczywiście [/quote]
nie spodziewajmy się wybitnej jakości po telefonie z tej półki. zarówno nokia czy motorola jak i myphone przy produktach za tą cene nie są najdoskonalsze, dlatego argument, że: „za tą cenę wolę nokie” jest poprostu bezpodstawny [/quote]
dokładnie, Nokia równiez nie jest produkowana w Finlandii tylko Azja… [/quote]Globalizacja;-)
-
Anonimowy
Gość5 stycznia 2011 o 23:06Liczba postów: 139058[quote]za 119 zł mogli dać trochę lepszą baterie i chociaż mms a tak płacimy tylko za kawałek plastiku z małym wyświetlaczem i słabą baterią [/quote]
juz nie przesadzaj. Jak za 119 złotych to funkcji jest ok. Poza tym to nie ma być telefon, który będzie jak szwajcarski scyzoryk – sto tysięcy funkcji… bo i tak używa się tylko kilka podstawowych najczęściej
-
Anonimowy
Gość29 stycznia 2011 o 22:49Liczba postów: 139058[quote][quote][quote]wolę nokię 1800 lub 1616 [/quote]
a ja nie, bo Nokia za same swoje logo bierze pieniądze, więc odpada jak dla mnie [/quote]popieram! po co przeplacać za sam znaczek [/quote]
ja osobiście wolę lans i mam iPhone’a 3G, ale do pracy (pracuje fizycznie wkurzu) zabieram wlasnie myPhone, bo iPhone mi szkoda
-
Anonimowy
Gość2 lutego 2011 o 21:41Liczba postów: 139058 -
Anonimowy
Gość17 marca 2011 o 21:26Liczba postów: 139058[quote][quote][quote]jak ktoś ma zamiar wybrzydzać w telefonach za 100zł to jego problem. myphone spełni tą samą rolę co nokia. [/quote]
zagadzam sie, a przynajmniej zapłacisz za to mniej i będziesz miał lepszy serwis gwarancyjny [/quote]
no i tańszy, bo nie płacisz za kuriera nic! [/quote]
jak widać grosik do grosika i myPhone staje się najtańszym telefonem w segmencie… -
-
-
AutorWpisy