Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci myPhone 1070 CHIARO na półkach w sieci PLAY

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

myPhone 1070 chiaro – najbardziej popularny model z serii myPhone Simple Life trafia właśnie na półki w salonach sieci PLAY. Teraz duże klawisze, proste menu i czytelny ekran telefonu dostępne będą już za 1 zł, przy zakupie urządzenia z abonamentem PLAY Mixtura 30/30.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137648

myślę, że jest to bardzo przytomny ruch sieci Play, bo do swojej oferty wrzucają bardzo dobry, ale jakże tani tlefon dla seniorów, którzy równmież zaczynają się dopowminać o telefony dla siebie…

• Anonymous
      Guest

Ci młodsi dziadkowie w moim środowisku dopominają się – to jest fakt. Aczkolwiek jakie są plusy takiego telefonu?

• Anonymous
      Guest

Dopominają się stąd ta walka i tani Play oferuje taniego myPhona. Jest o co grać…

• Anonymous
      Guest

Myślę że dla starszych ludzi taki tel będzie funkcjonalny, aczkolwiek strasznie brzydki 😎

• Anonymous
      Guest

adi, tylko dlatego i od razu dobryu ruch? dlaczego tak sądzisz?

• Anonymous
      Guest

myślę, że Play poparł to wieloma analizami zanim wybrał telefon dla seniora do swojej oferty… więc byłbym spokojny wybierając ta ofertę

• Anonymous
      Guest

jurny, Play na pewno dobrze przeanalizował, który model od którego producenta opłaci im się najbardziej. Oszacowali potencjał i wyszedł im myPhone

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1188

[quote]jurny, na jakiej podstawie tak sądzisz? [/quote]
      widziałem takie rankingi. nie wiem czy nie gdzieś tu na telixie (jak nie tu to na pewno powinny się kiedyś tu znaleźć) i tam było właśnie o modelu chiaro.

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1188

[quote]można wymieniać i wymieniać zalety. Dlatego jestem zdecydowanie na tak [/quote]
      no dużo funkcji nie ma do wymieniania 🙂

Viewing 9 reply threads
Reply To: myPhone 1070 CHIARO na półkach w sieci PLAY
Your information: