Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Modem Huawei E156G i 30 GB w Play Online (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Oferta bezprzewodowego dostępu do internetu o nazwie Play Online będzie jeszcze tańsza, a stanie się tak dzięki nowemu zestawowi Play Online na kartę – pisze na swoim blogu rzecznik Play Marcin Gruszka. Od jutra w ofercie Play Online dostępny jest modem Huawei E156G z 30GB transferu. Cennik modemów w ofercie Play Online.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139183

czyli nadajniki GSM playa nie prześlą transmisji danych EGDE?

• Anonimowy
      Gość

a co z rozwiazaniem konkursu "jak to naprawde jest z tym przenoszeniem numerow" mialo byc dzisiaj a nigdzie nie widze rozstrzygniecia ????????????? Andrzeju moze napiszesz do rzecznika play bo mi pewnie znowu nie odpisze 🙂

• Anonimowy
      Gość

Ja dziś zamówiłem na Orange.pl Free Standard, moze się pospieszyłem, ale net mobilny stawął sięcoraz bardziej potrzebny…

• Anonimowy
      Gość

zamowiles to zwroc w ciagu 10 dni bez zadnych konsekwencji od tak twoje prawo przy zakupie uslugi czy produktu na odleglosc przy tzw. zakupie poza lokalem przedsiębiorcy

• Anonimowy
      Gość

Nie zwracaj tego free, nie ma potrzeby. Jeśli potrzebny Ci mobilny net to dobrze wybrałeś, ja nie narzekam, zasięg optymalny i nawet nie zrywa połączeń.. nie zawiedziesz się ; )

• Anonimowy
      Gość

ludzie co wy chwalicie play to dobrze dziala tylko na pocztaku dopuki malo ludzi jest po jakis czasie sie przekonacie jakie to bagno a z reklamacja doich to mozecie zapomniec odnich zawsze wszytko jest ok a u ciebie bedzie wsztstko popsute nawet nowy koputer taki beda cikit wciskac modilne internety sa do bani ni chyba ze mieszkasz pod nadajnikiem zycze powodzenia

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Modem Huawei E156G i 30 GB w Play Online (aktualizacja)
Twoje informacje: