Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Mikołaj zamieni 30 zł na 100 zł w Play
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest3 grudnia 2010 at 12:51Liczba postów: 135710Będzie wspaniała jak w regulaminie nie zobowiążą nas do wykorzystania tych 100 złotych w 30 dni. Jeśli się tak nie stanie to faktycznie play zdeklasuje nawet erę z podwójnym doładowaniem czekam niecierpliwie na ten regulamin i mam nadzieję, że te mikołajki odczujemy nawet po 30 dniach od prezentu. Trzymam za to kciuki:)
-
Niestety inny portal potwierdził że te 100zł jest na wykorzystanie przez 30 dni, tylko teraz takie pytanie jeśli aktywujesz pakiet za 30zł te 100zł a wykorzystasz tylko 20zł. ale prawda jest taka że jak aktywuje się pakiet 7 grudnia to będzie on ważny do 7 stycznia 2011 a zatem będzie można rozmawiać i wysyłać życzenia nie tylko w Boże Narodzenie i Wigilie ale także w sylwestra i nowy rok. Osobiście myślę że lepiej było by doładować sobie konto kwotą 30 zł a pakiet żeby kosztował 20zł( w tym mogło być nawet choćby 50zł) a po wygaśnieciu pakietu miało by się jeszcze 10zł na koncie bo tak to jest się spłukanym
-
-
Anonymous
Guest3 grudnia 2010 at 14:21Liczba postów: 135710Dla tych co się obawiają, że nie wygadają tej kwoty w 30 dni to są 2 rozwiązania:
1) doładować konto w ostatnim dniu kwotą np 30 zł przez stronę play – otrzymamy wtedy bonus 10 % czyli 3 zł które przedłuży ważność środków o kolejne 30 zł.
2) można wykupić pakiet np. 10 zł za 5 zł i również przedłużymy o kolejne 30 dni.
Dużo jest sposobów tylko trzeba myśleć, planować i czytać 😉
-
Anonymous
Guest3 grudnia 2010 at 15:17Liczba postów: 135710Nawiązując do mojego postu wyżej jest pewnie grono takich osób jak ja, którzy schodzą z prepaidów innych operatorów niż Play np z ery mając już kartę playa więc Play mógłby zabonusowac tych użytkowników również bo chca się lojalnie związać… z playem ale wykorzystać środki do końca u innych operatorów w pierwszej kolejności coby zejśc z tamtych kart a i tak już opłaconych dlatego tak ważne jest by Play nie ograniczył użytkownikom tych środków do np. 30 dni i nie stracił ich zaufania. No chyba nie zależy nikomu poza tymi innymi operatorami by Play właśnie nakazał takie ograniczenie, bo to spowoduje, że znowu będzie trzeba wykupywać i innych operatorów za chwile przedłużenia prepaidów , bo normalnie szkoda kasy, która się włożyło u nich a tak by się zeszło i przeszło tylko na playa. Ja uważam, że jest dużo podobnych osób myślących w ten sposób roszę rozważyć i taką właśnie ewentualność playku 🙂
-
Anonymous
Guest3 grudnia 2010 at 17:04Liczba postów: 135710No przypomina, przypomina doładowania jak w TT. Jeżeli Play dawał by tak często jak daje to Era podwójne chociaż tylko że bezterminowe bo w Play dali 30dni i bez możliwości wydłużenia :/ to mieli by niezłego plusa. A tak jak na razie jest to jednorazowa oferta. No i jest też minus aktywacja tylko jednego dnia :/
-
Anonymous
Guest4 grudnia 2010 at 02:55Liczba postów: 135710Robinio – masz bardzo prosty sposób wyjścia z innych operatorów – uruchom na swoim freshu bonus za rozmowy przychodzące i wygadaj na niego wszystkie posiadane środki – we freshu za każde 2 min przychodzących dostaniesz minute do wszystkich sieci. Tym sposobem pozbędziesz sie śmieci i wspomożesz Playa który robi ci takie super prezenty – a jak oczekujesz jakichś cudów ze strony Playa to niestety spakuj tornister i w poniedziałek znowu idź do szkoły i ucz się pilnie – jak zdasz do następnej klasy to zrozumiesz że takie cuda „to tylko w Erze” mają
-
Bardzo dobra i ciekawa promocja, bo minuty do wszystkich no i spory bonus. Webis: tej promocji nie można porównywać do podwójnego doładowania. Kasę z podwójnego wykorzystujemy na wszystko co można kupić w Tak-taku, również na pakiety, a dodatkowo korzystamy z tego przez cały okres aktywności konta. Play to połączenia według cennika wyjściowego i 30 dni na wykorzystanie.
-
Kamilo, chyba 400 minut, a nie smsów. To jednak dopiero przy doładowaniu kwotą 200 zł. W Tak-taku, by dostać 400 minut do wszystkich za friko, muszę otrzymać 120 zł bonusu z podwójnego doładowania, co oznacza, że taką samą kwotą muszę doładować konto. 80 zł trzeba zatem wydać mniej, by otrzymać identyczny bonus. Wiem, że są jeszcze minuty dla przyjaciela, ale mnie interesuje to co sam otrzymam 😉
-
Anonymous
Guest22 grudnia 2010 at 10:36Liczba postów: 135710Przeskoczyłbym z ery do playa bo tam „same cuda” i od trzech czy czterech lat płacę te same duże pieniądze ,niestety na razie muszę tam być ze względu na zgromadzoną tam na karcie kasę. Pytałem czy daliby jakiś sensowny lub wogóle jakiś telefon za tą kasę (moją z żadnych tam promocji i bonusów) -mowy nie ma . Więc niech się bujają -wydam i adieu chytra ero :lol
-
AuthorPosts