Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Mega doładowanie w Tak-Taku

Viewing 25 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 205

Od 24 do 28 marca w TT mamy megadoładowanie.
      Zasady identyczne jak poprzednim razem – należy doładować konto kwotą 50 zł, a następniew ciągu 5 dni od doładowania wysłać kod *106#. Dzięki temu otrzymuje się 100 minut do wykorzystania w sieci i na stacjonarki.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

A ile czasu macie na jego wykorzystanie?

• Anonymous
      Guest

Podłączam się do pytania? tyle ile wynosi przedłużenie ważności konta poprzez doładowanie? to byłoby chyba rozsądne.

• Anonymous
      Guest

Już wiem- 30 dni;)

• Anonymous
      Guest

Za doładowanie konta kwotą 50 zł zawsze konto przedłużane jest o 3 miesiące.

• Anonymous
      Guest

W pytaniu chodziło tylko o czas na wykorzystanie 100 darmowych minut, a ten wynosi, tak jak pisałam wyżej, 30 dni.

• Anonymous
      Guest

To zdecydowanie wystarczająco
      Teraz jeszcze jest akcja z getinbankiem – doładowując konto w baku można zgarnąć kolejne 100 minut i jeszcze, jak się ma trochę szczęścia, wylosować telefonik

• Anonymous
      Guest

Ale jak się domyślam, trzeba mieć konto w Getinbanku, tak?

• Anonymous
      Guest

No raczej wprawdzie zatem bonus dość mocno ograniczony – ja sama się nie załapię – ale ci mający konto mają dodatkowy profit Jest takich osób na pewno trochę.

• Anonymous
      Guest

Ja tam czekam na podwójne, i w TT i w Heyah- powinno pojawić się już niedługo.

• Anonymous
      Guest

No właśnie, obserwując regularność wypuszczania podwójnych lada moment faktycznie coś powinno się pojawić Fajnie by było gdyby wskoczył jeszcze raz bonus do doładowania online w Heyah, ten 20%.

• Anonymous
      Guest

Ten bonus jest ok, gdy nie ma podwójnych:P Ja na razie na brak kasy nie narzekam, szczególnie, że w Heyah dzwonię za darmo, ale niedługo nadejdzie moment, gdy środki na koncie stopnieją;p

• Anonymous
      Guest

Myślę, że można się spokojnie podwójnego spodziewać w najbliższym czasie także Twoje konto Hejowe zostanie zasilone. Robisz te 150 złotowe jako drugie? tak jest najkorzystniej, ale nie zawsze ma się akurat w danej chwili potrzebę takiego dołądowania i środki na nie.

• Anonymous
      Guest

Jak podwójne były rzadziej to doładowywałam 150zł, teraz z reguły wystarcza mi 100zł.

• Anonymous
      Guest

nieźle. Promocji za dużo, az człowiek nie da rady wykorzystywać wszystkiego.

• Anonymous
      Guest

Na szczęście środki można trzymać na koncie, bo ważność konto jest kumulowana.

• Anonymous
      Guest

No to jest akurat megadobre tzn optymalne i sensowne w zasadzie. Najbardziej logiczne z możliwych rozwiązanie bym powiedziała.

• Anonymous
      Guest

To kolejny argument przemawiający za tym, że Heyah działa na korzyść użytkownika.

• Anonymous
      Guest

Na swoją także taką ofertą ściągają sobie masę użytkowników i w tym momencie Play może się wściec, a im ich nie zabiorą, bo w tej ilości właśnie jest siła. Ludzie przechodzą do sieci, gdzie mają znajomych po prostu.

• Anonymous
      Guest

Fakt, ale Play nadal najbardziej zraża wysokimi stawkami jakie inni muszą płacić za połączenia.

• Anonymous
      Guest

Wiele ofert innych operatorów na obniżenie kosztów połączeń nie obejmuje równiez Play, jak np. w mbank mobile. Podwójne doładowania w TT traktują wszystkich równo, bo bonus można wykorzystać na wszystkie usługi- czyli do Play ma się 2x taniej. Ale pzrecodzenie do Play jest pod tym względem nieopłacalne- zwiększą się koszty tych, którzy do p4 dzownią.

Promocji w Erze jest dużo, ale 100 minut do sieci i na stacjonarne z Megadoładowania da się sprawnie i szybko wykorzystać. Zwłaszcza, jeśli ktoś korzysta z taryfy Hot.

• Anonymous
      Guest

Dlatego lubię podwójne dołądowania kasę można wykorzystać na cokolwiek. mms’y też, a na nie jest póki co jeszcze mało promocji, jakoś zostały wyparte ze świadomości i użytkowników i operatorów chyba

• Anonymous
      Guest

Prawdę mówiąc , odkąd jest podwójne doładowanie to korzystam z nich znacznie więcej,a on internecie w telefonie już nie wspomnę.

• Anonymous
      Guest

Ale nie sądzę by podwójne doładowanie mogło się pojawić w nadchodzącym czasie. Przede wszystkim zbyt wiele Era nam w ostatnim czasie dała. Wciąż jeszcze obowiązuje mega doładowanie, a teraz w dodatku jeszcze 1000 minut w sieci…

• Anonymous
      Guest

Masz rację, chyba faktycznie za dużo tego dobrego. Teraz wyszedł pakiet 1000 minut za 6 zł, więc chyba nie ma się co spodziewać dodatkowych promocji Przyzwyczaiłam się jednak do tych doładowań no nic, trzeba będzi się odnaleźć. Bez większego problemu jednak

• Anonymous
      Guest

Era dała już koleją odpowiedź. Zobaczcie jest news na telixie. Zyskać można bonus w postaci 5-30 zł w przypadku doładowania kwotą 25 zł we wskazanym okresie. Ponoć mają dla każdego wysyłać inne smsy. Jak myślicie – od czego uzależniona będzie wielkość bonusu?

Viewing 25 reply threads
Reply To: Mega doładowanie w Tak-Taku
Your information: