Start Forum Operatorzy Internet mobilny Mega bonus do 6 GB w Orange Free na kartę

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od jutra za każde doładowanie konta w ofercie Orange Free na kartę bonus, który można zużyć na surfowanie po sieci. Promocja jest bezterminowa. Nie potrzeba żadnej aktywacji, wystarczy doładować konto.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Co tu dużo mówić, całkiem konkretne te bonusy zaproponowali. W najniższych opcjach trochę krótkie oferty ważności, ale poza tym spoko.

• Anonymous
      Guest

terminy ważności miało być 😉

• Anonymous
      Guest

Chyba ktoś w Orangu wyleciał a na jego miejsce wsadzili znów kogoś myślącego ( jak za czasó Idei )! Najpierw dość konkretne nowe plany taryfowe – teraz bonusy! NONONO – Pomarańcza wstaje z dna!!!!

• Anonymous
      Guest

Jak dla mnie super, czekałem na jakaś promocję, myślałem o innej, ale ta mnie zadowala 🙂

• Anonymous
      Guest

Niezłe bonusy. Ale czy sieć to wytrzyma, czy czerwone diody się nie zapalą.

• Anonymous
      Guest

grunt, ze dali wieksze limity na transfer zawsze to jakas konkurencja dla play online.

w prawdzie troche male te limity (porownanie playonline 30-2gb, 50zl 4gb) ale i tak nie jest zle.

Na plus OFnK jest to, ze mozna dzwonic, czego w playonline nie ma.

Jeszcze niech tylko poprawia Popa i Go, terminy waznosci doladowan a moze kiedys przeniose sie do nich przeniose z play.

• Anonymous
      Guest

wiem jak działa play / fresh / online bo korzystam.

nie musisz mnie uswiadamiac.

dla mnie oferta play jest wystarczajaca i spelnia moje wymagania a jak ty masz jakis problem z play to zloz reklamacje w salonie lub u konsultanta telefonicznie, z doswiadczenia wiem, ze play jakiekolwiek problemy rozwiazuje szybko i dokladnie.

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem spory krok naprzód, teraz mają uniwersalną ofertę w postaci OF na kartę. Czy to do rozmawiania, czy netu – wystarczy w zasadzie jedna karta. Tyle.

• Anonymous
      Guest

Bezterminowy termin różnie się tłumaczy:) A z Orange różnie bywa i bywało zobaczymy w praktyce…

• Jakson
      Member
      Liczba postów: 5

aż tylko żal że nie ma takiej tabelki w POPie..:/

• bruno
      Member
      Liczba postów: 217

Niezła oferta. No to zaczyna sie wojna na internet prepaid.

Viewing 11 reply threads
Reply To: Mega bonus do 6 GB w Orange Free na kartę
Your information: