Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe mBank mobile ma 38 tys. aktywowanych użytkowników

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Michał Szelągowski, szef projektu mBank mobile ujawnił serwisowi rpkom.pl, że około 30 proc. nowych klientów mBank mobile korzysta z możliwości przeniesienia swojego dotychczasowego numeru.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135616

Obecnie jak dla mnie to najlepszy polski pre-paid. Mieliby o wiele więcej klientów gdyby normalnie można było kupić w kioskach czy sklepikach z telefonami ich startery. Niestety pozostaje albo zamówić na stronie mbank albo Allegro.

• Anonymous
      Guest

sam mialem do nich przeniesc ale niestety okazalo sie ze nie maja uslugi przekierowania numerow, ktora byla mi potrzebna …

• Anonymous
      Guest

trochę mało tych klientów. a jeśli chodzi o ceny – mają niskie, bo dla nich to reklama, a nie główna działalość

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

No cóż,.. byłem prawie od początku w mBanku, były duże profity i było generalnie ok. Po jakimś czasie zaczęły się problemy z połączeniami głosowymi, dowiedziałem się o kolejkowaniu i o tym że mobile jest ostatnie w kolejce! 🙁 skończyły się również najlepsze promo. Teraz wróciłem, głównie na tani internet (5zl za 100+20MB gratis) miesiąc było nieżle, mało korzystałem, nie było problemów, wczoraj już tylko edge, dzisiaj nie mogłem już połączyć się z siecią. Może to tylko te anomalia, a może powtórka jakiś kolejkowań!? Zobaczymy, teraz jest łatwiej, przeniosę nr. do play i po bólu, też nie są idealni ale da się żyć 🙂

• Anonymous
      Guest

No tutaj z ofertą szału nie ma. Mbank słabo nawet bardzo słabo dba o reklamę. Do tego usługi ma ograniczone. Przez jakiś czas oferował tylko ograniczoną liczbę starterów z promocyjną stawką i odniosłem wrażenie że sami do końca wiedzą co wprowadzić. Jak to będzie się okaże ale mbank z tego co pamiętam jest od dłuższego czasu na rynku i tylko ma 38tys klientów <zonk>

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Trudno pozyskać klientów nie promując swojej oferty. To, że zaproponują atrakcyjną cenę nie spowoduje, że klienci rzucą się na mBank Mobile. Ja nie patrzę poważnie na wirtualnych, wolę stabilnych operatorów, korzystam z Tak-Taka.

• Anonymous
      Guest

a to przepłacaj sobie za tzw prestiż "ja tam wole mieć mbank mobile ze stawką 19gr/min do wszystkich polskich sieci (z play włącznie) i 50MB co 30 dni darmowego netu z naliczaniem co do 1kilo a 5zł starcza na 60dni. Drugą kartę mam na mixplus3 i tylko czekam kiedy mi sie doładowania skończą i uciekam do konkurencji – obecnie prawda jest taka że oferty W3 czyli plusa, ery, orange stoją w miejscu albo się psują jeszcze…

No – ale Ty musisz widzieć reklame w tv by coś kupić..

No to przepłacaj – bo wiadomo że reklamy kosztują. Ja tam wolę by zamiast wydawać kasę na relkamy by poprawiali swoje oferty – bo firma ma być przede wszystkim dla nas kilentów a nie odwrotnie.

Poza tym Oni idą w jakość – a nie w ilość.

W3 idą w ilość – i efekty ofert widać.. – nazwałbym to dnem. Bo jak inaczej nazwać oferty TakTaka czy 36i6 (gdzie TurboDymoMen dyma swoich klientów już od czerwca 2009r.

Viewing 7 reply threads
Reply To: mBank mobile ma 38 tys. aktywowanych użytkowników
Your information: