Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › mBank mobile ma 38 tys. aktywowanych użytkowników
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest17 października 2009 at 10:55Liczba postów: 135616 -
No cóż,.. byłem prawie od początku w mBanku, były duże profity i było generalnie ok. Po jakimś czasie zaczęły się problemy z połączeniami głosowymi, dowiedziałem się o kolejkowaniu i o tym że mobile jest ostatnie w kolejce! 🙁 skończyły się również najlepsze promo. Teraz wróciłem, głównie na tani internet (5zl za 100+20MB gratis) miesiąc było nieżle, mało korzystałem, nie było problemów, wczoraj już tylko edge, dzisiaj nie mogłem już połączyć się z siecią. Może to tylko te anomalia, a może powtórka jakiś kolejkowań!? Zobaczymy, teraz jest łatwiej, przeniosę nr. do play i po bólu, też nie są idealni ale da się żyć 🙂
-
Anonymous
Guest18 października 2009 at 16:45Liczba postów: 135616No tutaj z ofertą szału nie ma. Mbank słabo nawet bardzo słabo dba o reklamę. Do tego usługi ma ograniczone. Przez jakiś czas oferował tylko ograniczoną liczbę starterów z promocyjną stawką i odniosłem wrażenie że sami do końca wiedzą co wprowadzić. Jak to będzie się okaże ale mbank z tego co pamiętam jest od dłuższego czasu na rynku i tylko ma 38tys klientów <zonk>
-
-
Anonymous
Guest21 października 2009 at 16:38Liczba postów: 135616a to przepłacaj sobie za tzw prestiż "ja tam wole mieć mbank mobile ze stawką 19gr/min do wszystkich polskich sieci (z play włącznie) i 50MB co 30 dni darmowego netu z naliczaniem co do 1kilo a 5zł starcza na 60dni. Drugą kartę mam na mixplus3 i tylko czekam kiedy mi sie doładowania skończą i uciekam do konkurencji – obecnie prawda jest taka że oferty W3 czyli plusa, ery, orange stoją w miejscu albo się psują jeszcze…
No – ale Ty musisz widzieć reklame w tv by coś kupić..
No to przepłacaj – bo wiadomo że reklamy kosztują. Ja tam wolę by zamiast wydawać kasę na relkamy by poprawiali swoje oferty – bo firma ma być przede wszystkim dla nas kilentów a nie odwrotnie.
Poza tym Oni idą w jakość – a nie w ilość.
W3 idą w ilość – i efekty ofert widać.. – nazwałbym to dnem. Bo jak inaczej nazwać oferty TakTaka czy 36i6 (gdzie TurboDymoMen dyma swoich klientów już od czerwca 2009r.
-
-
AuthorPosts