Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Matryca aparatu decyduje o wyborze telefonu komórkowego
-
AuthorPosts
-
-
Mimo, iż stajemy się coraz bardziej doświadczeni w wybieraniu telefonów komórkowych, to jednak przy ich wyborze kierujemy się głównie wielkością matrycy aparatu cyfrowego, wynika z badania Strategy Analytics Wireless Device Labs, przeprowadzonego w USA i Europie. Możliwość przesyłania zdjęć jest dla kupujących najważniejszą funkcją dodatkową w komórkach.
-
Anonymous
Guest15 listopada 2008 at 19:42Liczba postów: 135610Trudno o obiektywizm jak wydalo sie sporo pieniedzy na telefon.Logika podpowiada ze zawsze wlasciciel bedzie chcial sie dowartosciowac i siebie i to co kupil.Ale ja tylko potwierdzilem to co napisane wyzej.Sam mam juz nieprodukowana od lat komorke sony(nie sony erycsson).A prawda jest taka ze z tego co mi ludzie mowi i co widze narazie n82 jezeli chodzi o jakosc muzyki glosnosc na glosnikach i jakosc zdjec bez konkurecji.Co do samsunga.Malo kto to kupoje .Moze i gdzies w azji to hit ktory sie sprzedaje ale europa to nie azja 🙂
-
-
AuthorPosts