Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Mam telefon komórkowy i co dalej…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Polski internet nabiera przyspieszenia nie tylko za sprawą samych łącz, ale za sprawą firm, które wprowadzają nowe coraz bardziej atrakcyjne i nowoczesne usługi telekomunikacyjne.. Szkoda tylko że rozpęd ten bierze swój impet z żerowania na kliencie, którego raczej powinny szokować ceny polskiego internetu (szczególnie tego mobilnego), a nie cieszyć jego posiadanie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139244

Polecam w czasie reklam w TV przyciśnięcie guzika MUTE na pilocie.

To naprawdę działa!

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

Dydymus nie zgadza się cennik za internet mobilny – era podniosła limity a w plusie obowiązuje chyba nadal promocja 50% większy limit. no i masz kilka pomieszanych końcówek (ą/om)

• Anonimowy
      Gość

1 SMS może nas już kosztowac nie 10 ale 30zł (patrz tabelka).

Darmowe konta wszelakie – a po co podawać tam swoje dane? Podaje się fikcyjne i już.

Co do konkursów SMSowych – jest też wyższa szkoła naciągania – polecam artykuł "Kocham cię. Zabijmy męża." w ostatnim Dużym Formacie – na razie na papierze, jutro powinien pojawić się na stronie wyborczej

• Anonimowy
      Gość

i to jest szczyt perfidii Orange ? Nie. Szczytem perfidii i chamstwa tej sieci jest wysylanie spamu pomimo nieudzielenia im zgody na przesylanie takich tresci. Kiedy zwracamy sie z reklamacja, oni umywaja rece, bo to zewnetrzna firma wysyla. Jak odkrylem jaka to zewnetrzna firma ( jakias firma krzak zwana Pulsar Mobile- z Radomia ) napisalem do nich ze sobie nie zycze , a oni… ze owszem wysylaja ale pod przekazane nr w orange. Napisalem kategoryczny sprzeciw z dolaczona korespondencja do Orange , oczywiscie cisza. Nie wiedza co odpisac. jabczynski, ciekawe dlaczego w takich sprawach nie strepisz jezora na swoim blogu… a chwila, zaraz, moment, bo to by bylo niewygodne dla Ciebie , gosciu, nie ? W koncu to Twoja firma i nieladnie jest srac do swojego gniazdka. Dla mnie orange to syf, dno, wodorosty i 5 m mułu- wlasnie z powodu spamu !

• Anonimowy
      Gość

hmmm… przeczytałem ten artykuł, jest trochę literówek co

psuje obraz całości a z niego wypływa smutna prawda, że

winni są nie tylko firmy ale i sami ludzie. Dla mnie lepsza

byłaby nazwa artykułu 'kapitalizm z ludzką twarzą’ bo to ta

forma ustroju gospodarczego opiera się na nieświadomości i

naiwności mas ludzi 😉

• Anonimowy
      Gość

berdys: wyluzuj, po pierwsze takie smsy wysyłają wszyscy operatorzy, nie tylko orange, poza tym z tego co wiem można je przecież dezaktywować. Kumplowi też to przeszkadzało, ale skontaktował się z BOK i teraz już jest po sprawie.

• Anonimowy
      Gość

Tak się zastanawiam, kto pisał ten materiał ? "polaków" z małej litery, "Internet" z wielkiej, błędy stylistyczne jeden po drugim. Do szkoły autor tekstu nie chodził ? Wstyd, bo artykuł przypomina poziom Onetu, a tak naprawdę brak tego poziomu !

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #180043 w Mam telefon komórkowy i co dalej…
Twoje informacje:

Anuluj