Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Mam telefon komórkowy i co dalej…
-
AutorWpisy
-
-
Polski internet nabiera przyspieszenia nie tylko za sprawą samych łącz, ale za sprawą firm, które wprowadzają nowe coraz bardziej atrakcyjne i nowoczesne usługi telekomunikacyjne.. Szkoda tylko że rozpęd ten bierze swój impet z żerowania na kliencie, którego raczej powinny szokować ceny polskiego internetu (szczególnie tego mobilnego), a nie cieszyć jego posiadanie.
-
Anonimowy
Gość15 sierpnia 2009 o 13:47Liczba postów: 1392441 SMS może nas już kosztowac nie 10 ale 30zł (patrz tabelka).
Darmowe konta wszelakie – a po co podawać tam swoje dane? Podaje się fikcyjne i już.
Co do konkursów SMSowych – jest też wyższa szkoła naciągania – polecam artykuł "Kocham cię. Zabijmy męża." w ostatnim Dużym Formacie – na razie na papierze, jutro powinien pojawić się na stronie wyborczej
-
Anonimowy
Gość15 sierpnia 2009 o 15:20Liczba postów: 139244i to jest szczyt perfidii Orange ? Nie. Szczytem perfidii i chamstwa tej sieci jest wysylanie spamu pomimo nieudzielenia im zgody na przesylanie takich tresci. Kiedy zwracamy sie z reklamacja, oni umywaja rece, bo to zewnetrzna firma wysyla. Jak odkrylem jaka to zewnetrzna firma ( jakias firma krzak zwana Pulsar Mobile- z Radomia ) napisalem do nich ze sobie nie zycze , a oni… ze owszem wysylaja ale pod przekazane nr w orange. Napisalem kategoryczny sprzeciw z dolaczona korespondencja do Orange , oczywiscie cisza. Nie wiedza co odpisac. jabczynski, ciekawe dlaczego w takich sprawach nie strepisz jezora na swoim blogu… a chwila, zaraz, moment, bo to by bylo niewygodne dla Ciebie , gosciu, nie ? W koncu to Twoja firma i nieladnie jest srac do swojego gniazdka. Dla mnie orange to syf, dno, wodorosty i 5 m mułu- wlasnie z powodu spamu !
-
Anonimowy
Gość15 sierpnia 2009 o 15:23Liczba postów: 139244hmmm… przeczytałem ten artykuł, jest trochę literówek co
psuje obraz całości a z niego wypływa smutna prawda, że
winni są nie tylko firmy ale i sami ludzie. Dla mnie lepsza
byłaby nazwa artykułu 'kapitalizm z ludzką twarzą’ bo to ta
forma ustroju gospodarczego opiera się na nieświadomości i
naiwności mas ludzi 😉
-
Anonimowy
Gość16 sierpnia 2009 o 07:48Liczba postów: 139244 -
Anonimowy
Gość17 sierpnia 2009 o 06:35Liczba postów: 139244
-
-