Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Limitowane doładowanie 35 zł z bonusem w Orange

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 1 czerwca br. użytkownicy ofert pre-paid i mix Orange będą mogli kupić limitowaną serię doładowań o nominale 35 zł z bonusem 60 minut do wykorzystania w sieci Orange.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135608

Niech sie w d…. pocałują. 35 złotych i przedłużenie tylko o miesiąc. I za miesiąc znów 35. To chyba opłata za ten PRESTIŻ!!

• Anonymous
      Guest

Kolejna promocja na promocyjne doładowanie ciekawe ile chętnych się znajdzie.

• Anonymous
      Guest

no proszę Orange się budzi po śnie zimowym? zauważyli w końcu że konkurencja nie śp? Może jeszcze te doładowania będą reularne tak jak np w Erze?

• Anonymous
      Guest

Jak ktoś dużo dzwoni po sieci to się kalkuluje, ja dużo dzwonie po wszystkich więc bardziej mi się opłaca doładować w orange GO za 50pln i w ramach pakietu minuty non stop mieć do wszystkich bez wyjątku. Kazdy wybiera to co mu bardziej pasuje, wolny rynek.

• Anonymous
      Guest

naprawdę postarali się… Bo to doładowanie to podobno też i w zetafonie działa… Chociaż ja wolę przez net doładowywać bo dostaje 40 % więcej dzięki temu

• Anonymous
      Guest

najlepsze jest to że w zlatałam po miasta za kolporterem a jak znalazłam to mi powiedzieli ze nie maja takiej promocji, głupkow z ludzi robia!!!

• Anonymous
      Guest

minuta kosztujie teraz 20 gr x 60 minut 12 zl wychodzi a ci za 10 daja godzine do Orange zyskujiemy 2 zl pojebac ich promocjie .

• Anonymous
      Guest

ja przejdę do pleya, orange się popsuło, co to za promocja, żeby to jeszcze te minuty były do wszystkich sieci, ale tylko do pomarańczy, niech się w pocałują w cztery litery

• Anonymous
      Guest

ta jasne żeby jeszcze te minuty dali… ja doładowałam a o minutach mogę sobie pomarzyć!!!!

Viewing 9 reply threads
Reply To: Limitowane doładowanie 35 zł z bonusem w Orange
Your information: