Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Liczba klientów PTC za 2008 rok (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Polska Telefonia Cyfrowa osiągnęła wzrost bazy klientów w 2008 roku o 275 tys. Całkowita liczba klientów na koniec 2008 roku wyniosła 13,273 mln i jest to wzrost o 2.1% w stosunku do roku 2007 (12,998 mln).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138798

ilość klientów to chyba nie wyniki finansowe 🙂 skoro tylko w 4 kwartale pozyskali prawie tyle o ile wzrosła baza w ciągu roku, to pewnie odłączyli nieaktywne karty, w sumie PTC zawsze mówiło, że nie o ilość sim chodzi tylko o rzetelność wyników

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Już poprawiłem tytuł. Prawdopodobnie i tak jeszcze w ciagu dnia otrzymamy dane finansowe z Ery, więc i tytuł odpowiadałby faktom:) Pozdrawiam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

wyniki ptc to idą pewnie po publikacji danych DT..zazwyczaj tak było

• Anonimowy
      Gość

Działanie PTc jest normalne. nie to co Play – wielki szum że mają 2 miliony klientów, a potem info że 300.000 kart – czyli ponad 20 % jest nieaktywna, wole szczery przekaz i odłączanie starych klientów

• Anonimowy
      Gość

Playa starter dostałem na ulicy, wydzwoniłem co było w i do kosza 🙂

a PTC utrzymuję tendencję do 300.000 nowych klientów kwartalnie, widać stabilizację i brak gwałtownych zmian – to tez się liczy w biznesie

• Anonimowy
      Gość

Nie 300 tys ale 275 tys i nie kwartalnie tylko przez cały rok – tyle im przybyło. Słabo. Inni obłowili się znacznie bardziej.

• Anonimowy
      Gość

Tylko ze inni prawdopodobnie chwala sie tym ze przybylo im klientow ale wez pod uwage ze pewno tylko polowa albo i mniej to prawdziwi klienci abonamentowi. Co do Play-a i 36i6 zrobilem to samo z ich starterami:P co bylo i pa…

• Anonimowy
      Gość

@ rcicho – owszem przybyło 275.000 więcej, ale przecież to nie jest liczba nowych klientów ! o tyle mają więcej, ale przecież jest napisane, że samych abonamentowców przyszło w ciągu roku 920.000 . Myślę, ża duża akcja wyłączania simów z wiosny naprawdę tu miała znaczenie

• Anonimowy
      Gość

najwazniejsza rzecza jest ze konsekwentnie idza do przodu co i raz cos nowego wprowadzajac. pozyskali jak nie patrzec naprawde sporo klientow a to wazne. maja w dalszym ciagu bardzo malutki poziom odejscia klienta. a to jest cos.

• Anonimowy
      Gość

Ja odchodzić nie zamierzam. Era to stabilność, ciekawe oferty, coraz więcej promocji.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Liczba klientów PTC za 2008 rok (aktualizacja)
Twoje informacje: