Start Forum Sprzęt LG LG Remarq oraz Cosmos na zdjęciach, wideo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

W tym tygodniu koreański producent zaprezentował dwa nowe niskobudżetowe modele telefonów. LG Cosmos, Remarq, bo o nich mowa, zostały przedstawione w całej okazałości wraz ze specyfikacją.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139244

No to chyba wiemy w jakim kierunku zmierza LG, najpierw ekologiczne LG GD510 a teraz kolejne ekologiczne dziecko – LG Remarq, mam nadzieję że producent będzie dalej oscylował w kierunku ekologii

• Anonimowy
      Gość

ten pierwszy to konstrukcyjna porażka – mimo, że nawet ładnie z wierzchu wygląda to nie bardzo wiem po co mu ta klawatura qwerty przy takim malutkim ekraniku – przesniętym jeszcze w jedną strone (chyba tylko do smsów) strasznie to nieporęczne

drugi nawet fajny…. fajnie wygląda z tą rozsuwaną klwiaturką qwerty slider w "pionie" (chyba pierwszy telefon tego typu)

– troche też zbyt tyci ekran, klawisze raczej dla malutkich palców –

niestety parametry jak i w pierwszym przypadku bardzo przestarzałe

• Anonimowy
      Gość

Myślę że to kwestia gustu, dlatego tak jak nie wszystkim podobają się te same kobiety, tak nie wszystkim podobają sie te same telefony, moim zdaniem obie propozycję LG są dość ciekawe iświetnie się prezentują z tą kalwiaturą QWERTY

• Anonimowy
      Gość

to chyba jedne z pierwszych dobrych telefonów low-endowych z klawiaturą qwerty

• Anonimowy
      Gość

Remarq – kciukówka sporo spóźniona; NB Remarq albo powinno być Remarque albo Remarc – coś z tym fonem nie tak (jak z nazwą); Cosmos to fajny pomysł ale poszli o jeden szczebel za wysoko stąd fonik ten wygląda jak składany z resztek które już nie pojdą ani w klasycznym "Bar" ani w bocznym slajderku (bo ekranik za malutki…) ale zawsze może znajdzie sie ze sto tysięcy jelonków co na przekór wszystkiemu i tak go nabędą. Statystycznie 7% ludzi zamiast koloru czerwonego na skrzyżowaniu chciałoby koloru … czarnego. 🙂

• Anonimowy
      Gość

A może ja mam jakieś osobiste uprzedzenia do kciukówek..? Sorry! 8)

• Anonimowy
      Gość

A mnie się podobają oba rozwiązania, jednak kciukówki w któych rządzi LG są moim zdaniem najlpeszym rozwiązaniem

• Anonimowy
      Gość

ciekawy zwrot.. "kciukówka" … ale swoją droga fajny jest ten mały telefon … smsować można dużo i w kieszonce małej się zmieści

• Anonimowy
      Gość

Telefon jest mały ale jak przystało na produkt LG – klawiaturę QWERTY ma!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #192698 w LG Remarq oraz Cosmos na zdjęciach, wideo
Twoje informacje:

Anuluj