-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość28 kwietnia 2008 o 07:27Liczba postów: 138971 -
Anonimowy
Gość26 lipca 2008 o 00:25Liczba postów: 138971hej:)soryy ze pytanie nie w temacie, ale bardzo mi zalezy:((( niedawno kopiowałem pliki od dziewczyny z jej telefonu baardzo niewiadomego pochodzenia, i tel zaczał mi fiksowac na maxa, zaczał sie wyłączac w trybie gotowosci, zamiast normalnego ekranu po prostu jest czarny, próbowałem juz restarowac tel, ale to na nic, wyciagnałem karte microSD i tez na nic…prosze pomożcie!!!!/telefon ani nie upadał ani nic, zadbany!!!!
jesli ktos sie spotkał z czyms takim to prosze pisac na sojekhokej@wp.plpozdrawiam i dziekuje:)
-
Anonimowy
Gość8 stycznia 2009 o 10:20Liczba postów: 138971odwrtonie niz ja – nagrywarke mam lg "od zawsze", teraz nowy tv tez lg, to i tel jakbym kupowal nie mialbym nic przeciwko lg. prada wyglada na niezly tel. chyba rzadko zdarza sie zeby firma zrobila taki dobry sprzet i do tego dala znana marke – zazwyczaj costam zmajstruja i naklejaja logo dla szpanu, a prada wydaje sie przadna. poza tym qwerty klawa, o dobra rzecz – ja bym wzial chetnie.
-
AutorWpisy
LG Prada, czy warto?2008-04-28T07:02:11+02:00
Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Przeglądanie wątków odpowiedzi 6