-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest27 września 2009 at 09:47Liczba postów: 135623Bo widzę że mało używałeś od automaty przejrzyściej sprawuje się garmin, żadnych wodotrysków tylko nawigacja, a naviexperta to raczej wogule nie miałeś w reku opłaty za internet sa śmiesznie niskie a wystarczy wykupić pakiet internetowy pokrycie lepsze niz w automapie i do tego w pełni działający ruch drogowy i ostrzeganie o korkach na bieżąco itp automapa jest z tym w powijakach do tego za granicą automapa to syf tam rządzi tomtom. Więc nie podniecaj tak sie bardzo automapa bo nie jest to ideał w śród nawigacji.
-
Anonymous
Guest7 października 2009 at 19:24Liczba postów: 135623Mam juz lg gt505 i jestem w 100% zadowolony. popierwsze nie spodziewałem sie ze bateria w telefonie o 3calach bedzie trzymac 5dni, a pozatym jest mało zeczy ktore on nie moze (ze tak krótko powiem) Mimo ze nie ma typowego auto focusa to zdjecia przy pomocy diody led zaspokoja wymagajacych. A co do navi to powiem tylko ze korzystałem przez chwile na probe i jest kozak. Ciekawe tylko jak by szła w miescie. Naprawde polecam!! Najlepszy telefon w swej klasie i cenie!!
-
Anonymous
Guest11 grudnia 2009 at 17:06Liczba postów: 135623 -
Anonymous
Guest19 października 2010 at 21:52Liczba postów: 135623Kupiłam LG GT505 3 miesiące temu, po miesiącu tak mnie wkurzył, że schowałam go daleko i na długo (teraz myśle pójść go sprzedać), bo prawie wszystko w nim zrobiono jak nie dla ludzi (nie wyobrażam sobie komu może on podobać, chyba że chwalą na forach go sprzedawcy).
Miałam już kilka telefonów róznych producentów, no ten jest zdecydowanie najgorszy (szkoda, bo mam lodówke LG i ona jest super). Nie będe opisywać wszystkie go złe strony (wyjątkiem jest chyba tylko go wygląd), ale swemu przyjacielowi bym go nie poradziłam…
-
AuthorPosts
LG GT505 z nawigacją NaviExpertKan2009-09-25T09:59:46+02:00
Viewing 14 reply threads
Viewing 14 reply threads