Start Forum Sprzęt LG LG GT505 z nawigacją NaviExpert

Viewing 14 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Na początku października w sklepach sieci EURO RTV AGD pojawi się telefon LG GT505 z roczną licencją nawigacji NaviExpert w pakiecie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135623

Ja poczekam na to kiedy ten telefon pojawi sie na aukcji za10groszy i wówczas policytuje.

• Anonymous
      Guest

Mam nadzieję, że będzie się bardziej opłacalo kupic ten telefon niz oddzielną nawigację do samochodu…

• Anonymous
      Guest

pewnie tak, ale pamiętaj o opłatach za internet przy korzystaniu z NE.

generalnie poza Automapą niewiele softu do fonów mi się sprawdziło. a za Nokia Maps to bym zastrzelił…

• Anonymous
      Guest

Bo widzę że mało używałeś od automaty przejrzyściej sprawuje się garmin, żadnych wodotrysków tylko nawigacja, a naviexperta to raczej wogule nie miałeś w reku opłaty za internet sa śmiesznie niskie a wystarczy wykupić pakiet internetowy pokrycie lepsze niz w automapie i do tego w pełni działający ruch drogowy i ostrzeganie o korkach na bieżąco itp automapa jest z tym w powijakach do tego za granicą automapa to syf tam rządzi tomtom. Więc nie podniecaj tak sie bardzo automapa bo nie jest to ideał w śród nawigacji.

• Anonymous
      Guest

Bardzo ładnie się prezentuje ten telefon na zdjęciach jak dla mnie to kolejny biznesowy telefon od LG

• Anonymous
      Guest

Mam juz lg gt505 i jestem w 100% zadowolony. popierwsze nie spodziewałem sie ze bateria w telefonie o 3calach bedzie trzymac 5dni, a pozatym jest mało zeczy ktore on nie moze (ze tak krótko powiem) Mimo ze nie ma typowego auto focusa to zdjecia przy pomocy diody led zaspokoja wymagajacych. A co do navi to powiem tylko ze korzystałem przez chwile na probe i jest kozak. Ciekawe tylko jak by szła w miescie. Naprawde polecam!! Najlepszy telefon w swej klasie i cenie!!

• Anonymous
      Guest

telofon ładny zgrabny , jak dla mnie troche za lekki bo ja do klocka przyzwyczajony jestesm …….

duzo funkcji jak za tą cene i ogolnie mnie zaspokaja w 100% …..

• Anonymous
      Guest

Witam mam pytanie czy ta LG GT 505 jest możliwość zainstalowania skype czy gadu gadu , czy nie ?

• Anonymous
      Guest

mam ten telefon od wrzesnia kupiony w UK i nie mam dostepu ani do gps ani do skypa ,ani gg, i wogole pisze FORBIDEN kupilam w orange UK i jestem tutaj, ale w polsce zdjelam simlocka moze ktos wie co zrobic by wszystko dzialalo

• Anonymous
      Guest

Kupiłem ten telefon w sieci orange i mam problem dotyczący navigacji gps a mianowicie telefon nie może ustalić aktualnej pozycji. czy da się to jakoś ustawić?

• Anonymous
      Guest

Super telefon, mam go od miesiąca, bateria trzyma ok 4 dni, aparat jak na telefon – bajka, WIFI. Z zainstalowaniem gg w sieci orange nie miałam żadnego problemu. Polecam telefonik za tą cenę nie znajdziecie nic lepszego.

• Anonymous
      Guest

co jest lepsze gt505 czy gt500

• Anonymous
      Guest

Nie no nic dodać nic ująć. mam od miesiąca tego fona i jest fulll wypasiony jak dla mnie. Polecam!!!

• Anonymous
      Guest

Kupiłam LG GT505 3 miesiące temu, po miesiącu tak mnie wkurzył, że schowałam go daleko i na długo (teraz myśle pójść go sprzedać), bo prawie wszystko w nim zrobiono jak nie dla ludzi (nie wyobrażam sobie komu może on podobać, chyba że chwalą na forach go sprzedawcy).
      Miałam już kilka telefonów róznych producentów, no ten jest zdecydowanie najgorszy (szkoda, bo mam lodówke LG i ona jest super). Nie będe opisywać wszystkie go złe strony (wyjątkiem jest chyba tylko go wygląd), ale swemu przyjacielowi bym go nie poradziłam…

Viewing 14 reply threads
Reply To: LG GT505 z nawigacją NaviExpert
Your information: