Start Forum Sprzęt LG LG Arena KM900 HSDPA

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Arena KM900 – dotykowy telefon klasy high end firmy LG Electronics. Jeżeli jesteście maniakami dotykowej obsługi, to ten model jest idealny dla Was. LG KM900 posiada m.in. ekran o rozdzielczość 240 x 400 pikseli, Wi-Fi i 5-megapikselowy aparat fotograficzny z możliwością zapisu filmów wideo w jakości DVD.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

Mój LG Renoir zepsuł się po 8 dniach, co ja mogę myśleć o tej firmie???

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

I nie jest to odosobniony przypadek 🙁 Podobno jest tylko jeden serwis telefonów LG w Polsce, w Mławie, wie ktoś więcej na ten temat?

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137161

LG to lodówki dober robi

• Anonymous
      Guest

Skąd wy macie info że bedzie zapisywał filmy w jakości hd???? Ja czytałem że to D1 (720×480)

• Anonymous
      Guest

a ja osobiście sam używam LG KC910 i uważam że telefon jest więcej niz oki… a mam takie pytanie FAWU jakiego telefonu używałeś pewnie był zajebisty i się nie psuł?

• Anonymous
      Guest

czytaj melepeto ze zrozumieniem….

• Anonymous
      Guest

eee tam… nie wiem jakiegoś pecha musieliście mieć z tymi telefonami … ja nigdy nie miałem ze swoim LG cookie problemu … A co do Areny… hmm…. no taki iPhonik trochę ale ja bym chętnie kupił go sobie… zwłaszcza dla tych wszystkich opcji co maja niby w nim być .. no i jest cieńszy od iPhona 😀

• Anonymous
      Guest

To już mój piąty LG i z żadnym nie miałam problemów, znacie może jakieś fora dyskusyjne nt tego telefonu , jakieś gry na niego czy coś , bo jak narazie to znalazłam tylko stronke km900.eu ale tam jeszcze jest dość pusto ;/

• Anonymous
      Guest

Moj LG Renoir zepsul sie po 6 miesiacach … oprocz tego ze glosnik padl to co chwile gubi zasieg =] wiec raczej daruje sobie juz LG 🙂

• Anonymous
      Guest

wypasiony telefon.A rozdziałka to 480*800 a nie 240*400.Ktoś zna model z lepsza?Hehe!Pewnie nie.To juz mój 3 Lg i daje radę na maxa.

• Anonymous
      Guest

Czy można w profilu cichym ustawić wibrację?

Viewing 11 reply threads
Reply To: LG Arena KM900 HSDPA
Your information: