Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS Lark przeprasza za problemy z nawigacją GPS

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Lark w informacji przesłanej do Telix.pl pisze, iż najszybciej jak to było możliwe rozwiązał problem z błędami nawigacji GPS. Wstępne rozpoznanie wskazuje, że za problemy odpowiada chipset znanego producenta GPS MSTAR, który błędnie przelicza dane dotyczące daty, przy czym problem dotyczy jedynie okresu pomiędzy 14 a 20 czerwca.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139099

a powiedzcie mi czy tyczy się to też tych nawigacji które dają do neostrady?? chyba nie?

• Anonimowy
      Gość

Jakie to ma znaczenie,

Problem mozna spokojnie sobie na wlasna reke naprawic

• Anonimowy
      Gość

No niestety lark dał łatkę navix też dał ,wgrałem i pomogło . Ale od dwóch dni szukam coś do garmina nuvi200 i nic -znani olali zagadnienie.

• Anonimowy
      Gość

mój lark wyświetla informacje "error! insert your card and reboot your device" czyli " błąd! wstawiają waszą kartę i naładowują powtórnie wasze urządzeni.od 2 dni mam taką informację w gps i co mam zrobić?

• Anonimowy
      Gość

"Specjaliści Lark Polska – przedstawiciela producenta nawigacji natychmiast zdiagnozowali problem i najszybciej znaleźli jego rozwiązanie udostępniając użytkownikom urządzeń Lark aktualizację oprogramowania."

Nieprawda – najpierw opowiadali bzdury, że trwają jakieś prace nad satelitamiGPS. Dopiero interwencja internautów via ambasada USA spowodowała podanie prawdziwego powodu. I Dopiero po jakimś czasie (fakt, że dość szybko) wypuszczono patcha – zastosowałem i wszystko działa. Bez niego następny taki błąd będzie za ok. 10lat.

• Anonimowy
      Gość

wg mnie nawigacje larka są całkiem dobre, kumpel ma (dostał z neostradą) i nie narzeka, a teraz są przejściowe problemy, które zawsze się zdarzają.

• Anonimowy
      Gość

ja mam larka 43.0 i nie moge go zaktualizowac odpala sie program auto update fw po chwili w oknie pokazuje sie napis

Failed To Get Version (i takie 2 kwadraciki)

Recovering…

Can’t Open FW File

• Anonimowy
      Gość

mój lark , jak u adriano, wyświetla informacje "error! insert your card and reboot your device" czyli " błąd! wstawiają waszą kartę i naładowują powtórnie wasze urządzeni.od 2 dni mam taką informację w gps i co mam zrobić?

• Anonimowy
      Gość

"error! insert your card and reboot your device" znaczy raczej "błąd! włóż kartę i zrestartuj urządzenie".

• Anonimowy
      Gość

Mam też tą nawigacje larka i również wyskakuje mi ten błąd co u oskaromon, powiedzcie z kąd mam wziąść tą karte

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Lark przeprasza za problemy z nawigacją GPS
Twoje informacje: