Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Laptop na każdą kieszeń dla studentów w Electro World

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W ramach specjalnej akcji Electro World przygotowanej na październik 2009 roku studenci będą mogli kupić laptopy w bardzo atrakcyjnych cenach. Głównym celem projektu jest umożliwienie zakupu przenośnego komputera każdemu studentowi.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135640

Promocja => wyprzedajemy starocie 🙁 Miejmy nadzieję że

studenci się nie nabiorą.

• Anonymous
      Guest

Nie broniąc Electro World mogę tylko powiedzieć znajdź lepsza konfigurację laptopa za 1300 zł. Nie każdego stać na laptopy za 3 tys. Dla studenta na jego potrzeby taka konfiguracja wystarcza.

• Anonymous
      Guest

Nie chodzi tylko o cenę. Chodzi o to, że to są NETbooki, a nie NOTEbooki i mają bardzo niską wydajność, za wygórowaną cenę w tym przypadku 🙂 Jaki student chciałby pisać wypracowanie albo pracę magisterską na 10 czy 11 calowym ekranie…. To jakaś pomyłka… Jedynie interesujący to może jest model ostatni z 15 calową matrycą. Jednak na Allegro można go kupić za mniej niż 1800zł, więc co mi za super promocja. Zwykłe naciągactwo i żerowanie na studentach.

• Anonymous
      Guest

http://www.electroworld.pl Boze co za sklep, jedynie niskie ceny na bilbordach, kilka razy pytalem o te "promocje". A w sklepie ze szczeroscia zawsze przyznawali, ze te promocje na bilbordach to tylko taki myk, pare sztuk tanich TV, ktore oczywiscie po chwili sa sprzedane, a bilbordy wisze tygodniami. Reszta cholernie drogo, ale chodze tam, zeby sobie sprzet zobaczyc i pozniej kupic na Allegro :)))

• Anonymous
      Guest

Adam, na sklepie Electroworld są naprawdę dobre ceny! To jest głupota, że Ty zajmujesz im czas, a potem na Allegro bierzesz rzeczy. Kupuj na ślepo! W Electroworld są naprawdę dojrzali pracownicy, co pomogą ci wybrać coś naprawdę wartościowego.. Po to są telefony, by zadzwonić, zarezerwować towar. Ja tak zawsze robię i mam to co chce. Więc Twój post- niestosowny.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Laptop na każdą kieszeń dla studentów w Electro World
Your information: