Start › Forum › Sprzęt › Komputery i akcesoria › Laptop na każdą kieszeń dla studentów w Electro World
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest8 października 2009 at 14:09Liczba postów: 135640Nie chodzi tylko o cenę. Chodzi o to, że to są NETbooki, a nie NOTEbooki i mają bardzo niską wydajność, za wygórowaną cenę w tym przypadku 🙂 Jaki student chciałby pisać wypracowanie albo pracę magisterską na 10 czy 11 calowym ekranie…. To jakaś pomyłka… Jedynie interesujący to może jest model ostatni z 15 calową matrycą. Jednak na Allegro można go kupić za mniej niż 1800zł, więc co mi za super promocja. Zwykłe naciągactwo i żerowanie na studentach.
-
Anonymous
Guest8 października 2009 at 18:53Liczba postów: 135640http://www.electroworld.pl Boze co za sklep, jedynie niskie ceny na bilbordach, kilka razy pytalem o te "promocje". A w sklepie ze szczeroscia zawsze przyznawali, ze te promocje na bilbordach to tylko taki myk, pare sztuk tanich TV, ktore oczywiscie po chwili sa sprzedane, a bilbordy wisze tygodniami. Reszta cholernie drogo, ale chodze tam, zeby sobie sprzet zobaczyc i pozniej kupic na Allegro :)))
-
Anonymous
Guest8 października 2009 at 19:42Liczba postów: 135640Adam, na sklepie Electroworld są naprawdę dobre ceny! To jest głupota, że Ty zajmujesz im czas, a potem na Allegro bierzesz rzeczy. Kupuj na ślepo! W Electroworld są naprawdę dojrzali pracownicy, co pomogą ci wybrać coś naprawdę wartościowego.. Po to są telefony, by zadzwonić, zarezerwować towar. Ja tak zawsze robię i mam to co chce. Więc Twój post- niestosowny.
-
-
AuthorPosts