Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Łącza do 20 Mb/s za 69 zł w Netii także dla obecnych klientów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nowa oferta dostępu do internetu Netii również dla obecnych klientów. Najważniejszą nowością jest wprowadzenie łączy o przepustowościach 10 i 20 Mb/ s w cenie 69 zł. Dodatkowo klienci, którzy wybiorą pakiet usług, mogą kupić router Wi-Fi za 1 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139504

Oferta chyba podoba do neostrady, tam w tej samej cenie mozna wziac 6mb/ s, choc teraz wyszla chyba jeszcze jakas nowa promocja, gdzie wiekszosc predkowsci mozna miec za zlotowke Generalnie chyba nie ma co narzekac, widac ze operatorzy prezie dzialaja

• Anonimowy
      Gość

Szkoda że żaby miec 20M trzeba miec telefon w netii ja mam telefon w tp i netia powiedziała ze na łączach tp moge mieć co najwyżej internet 1 lub 2 M

• Anonimowy
      Gość

TOM, to chyba dawno dzwoniłeś. Netia na teraz na liniach TP (BSA) również 10 i 20 Mb/s

• Anonimowy
      Gość

a ta oferta była tylko dla nowych klientów? nawet nie zauważyłem, tak się skupiłem

na tych szybkich prędkościach. @dd dokładnie, można mieć

10 i 20mb/s na łączach TP, szkoda tylko dodatkowo jakiś

pakietów tv jak w tpsie nie można sobie do tego dobrać, no ale cóż i tak jest dobrze

• Anonimowy
      Gość

Dzwoniłem 2 dni przed napianiem komentarza, pani powiedziała że jedyne co może mi zaproponować

9po prawdzeniu numeru) to skorzytać z opcji "gwarancja ceny" czyli obniżyć kozt mojego 1M z 59 na 49 zł. mam nadzieje ze mnie nie wprowadziła w błąd.

• Anonimowy
      Gość

a jakie inne sieci masz dostępne u siebie? możesz mieć kablówkę?

• Anonimowy
      Gość

ale to jest blef
      umowa na 24M-c, te 69 zl jest przez tylko 5 miesiecy, a reszta to 130zl, dialog daje 20mb za ok 90zl przez cala umowe, albo w pakietachh za 30zl na 6mc i 130zl na pozostale ale to pakiet z abonamentem a netia nie daje tego~!

• Anonimowy
      Gość

[quote]gwarancja ceny” [/quote]
      szczerze, zapomnij, ja to mialem w netii, i przez 20miesiecy zmienili cene 2mb o 5zl, to promocja ktora jest martwa i nieuzyteczna, tylko mydlenie oczu

• Anonimowy
      Gość

no, ale zawsze lepsze kilka miesięcy za złotówkę, niż by mieli nic nie dawać. Oferowanie taryfy w mniejszych kwotach abonamentowych obniża łączną wartość kontraktu sprawiając że oferta jest konkurencyjna, co także można przeanalizować na przykładzie taryfy z TV, obniżenie ceny netu i zaoferowanie TV w promocyjnych cenach stawia ofertę na równi z operatorami kablowymi którzy przecież skupiają się na tym segmencie od zawsze.

• Anonimowy
      Gość

[quote]no, ale zawsze lepsze kilka miesięcy za złotówkę, niż by mieli nic nie dawać. Oferowanie taryfy w mniejszych kwotach abonamentowych obniża łączną wartość kontraktu sprawiając że oferta jest konkurencyjna, co także można przeanalizować na przykładzie taryfy z TV, obniżenie ceny netu i zaoferowanie TV w promocyjnych cenach stawia ofertę na równi z operatorami kablowymi którzy przecież skupiają się na tym segmencie od zawsze.
      [/quote]
      nie jestem taki przekonany. właśnie ta oferta nawet po obniżce nie jest konkurencyjna. najlepsze oferty mają duzi operatorzy inni niż tp

• Anonimowy
      Gość

[quote][quote]gwarancja ceny” [/quote]
      szczerze, zapomnij, ja to mialem w netii, i przez 20miesiecy zmienili cene 2mb o 5zl, to promocja ktora jest martwa i nieuzyteczna, tylko mydlenie oczu [/quote]
      bo opłaca sie brać u operatoprów, którzy często zmieniają ceny. warto też brać duże prędkości z opcją zmiany umowy bo tam najwięcej potanieje

• Anonimowy
      Gość

[quote]ale to jest blef
      umowa na 24M-c, te 69 zl jest przez tylko 5 miesiecy, a reszta to 130zl, dialog daje 20mb za ok 90zl przez cala umowe, albo w pakietachh za 30zl na 6mc i 130zl na pozostale ale to pakiet z abonamentem a netia nie daje tego~! [/quote]
      bez dodatkowych opłat typu abonament?

• Anonimowy
      Gość

to znaczy jacy? 🙂
      pod jakim względem oferta TP nie jest konkurencyjna?
      Dla mnie, jak patrzyłam na stronę www
      neostrada 6mb/s plus TV kablowa jest za nie całe 70 zł
      co przykładowo w porównaniu z Netią gdzie sam internet 4mb/s jest za 50zł, wypada całkiem korzystnie.
      Jak się bierze natomiast samą neo
      w tych nowych prędkościach (6, 10 i 20mb/s) to można np. przetestować ją przez 3 miesiące a później w razie czego, zrezygnować bez problemu, czego np. nie ma w Dialogu, który notabene też oferuje takie prędkości internetu.
      … więc jak się bliżej przyjrzeć TP nie wypada najgorzej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Łącza do 20 Mb/s za 69 zł w Netii także dla obecnych klientów
Twoje informacje: