Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy stacjonarni › Łącza do 20 Mb/s za 69 zł w Netii także dla obecnych klientów
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość28 kwietnia 2010 o 18:22Liczba postów: 139504 -
Anonimowy
Gość29 kwietnia 2010 o 13:27Liczba postów: 139504a ta oferta była tylko dla nowych klientów? nawet nie zauważyłem, tak się skupiłem
na tych szybkich prędkościach. @dd dokładnie, można mieć
10 i 20mb/s na łączach TP, szkoda tylko dodatkowo jakiś
pakietów tv jak w tpsie nie można sobie do tego dobrać, no ale cóż i tak jest dobrze
-
Anonimowy
Gość29 kwietnia 2010 o 13:37Liczba postów: 139504 -
Anonimowy
Gość3 maja 2010 o 18:25Liczba postów: 139504 -
Anonimowy
Gość4 maja 2010 o 15:25Liczba postów: 139504no, ale zawsze lepsze kilka miesięcy za złotówkę, niż by mieli nic nie dawać. Oferowanie taryfy w mniejszych kwotach abonamentowych obniża łączną wartość kontraktu sprawiając że oferta jest konkurencyjna, co także można przeanalizować na przykładzie taryfy z TV, obniżenie ceny netu i zaoferowanie TV w promocyjnych cenach stawia ofertę na równi z operatorami kablowymi którzy przecież skupiają się na tym segmencie od zawsze.
-
Anonimowy
Gość5 maja 2010 o 15:00Liczba postów: 139504[quote]no, ale zawsze lepsze kilka miesięcy za złotówkę, niż by mieli nic nie dawać. Oferowanie taryfy w mniejszych kwotach abonamentowych obniża łączną wartość kontraktu sprawiając że oferta jest konkurencyjna, co także można przeanalizować na przykładzie taryfy z TV, obniżenie ceny netu i zaoferowanie TV w promocyjnych cenach stawia ofertę na równi z operatorami kablowymi którzy przecież skupiają się na tym segmencie od zawsze.
[/quote]
nie jestem taki przekonany. właśnie ta oferta nawet po obniżce nie jest konkurencyjna. najlepsze oferty mają duzi operatorzy inni niż tp -
Anonimowy
Gość5 maja 2010 o 15:02Liczba postów: 139504[quote][quote]gwarancja ceny” [/quote]
szczerze, zapomnij, ja to mialem w netii, i przez 20miesiecy zmienili cene 2mb o 5zl, to promocja ktora jest martwa i nieuzyteczna, tylko mydlenie oczu [/quote]
bo opłaca sie brać u operatoprów, którzy często zmieniają ceny. warto też brać duże prędkości z opcją zmiany umowy bo tam najwięcej potanieje -
Anonimowy
Gość5 maja 2010 o 15:05Liczba postów: 139504[quote]ale to jest blef
umowa na 24M-c, te 69 zl jest przez tylko 5 miesiecy, a reszta to 130zl, dialog daje 20mb za ok 90zl przez cala umowe, albo w pakietachh za 30zl na 6mc i 130zl na pozostale ale to pakiet z abonamentem a netia nie daje tego~! [/quote]
bez dodatkowych opłat typu abonament? -
Anonimowy
Gość6 maja 2010 o 13:22Liczba postów: 139504to znaczy jacy? 🙂
pod jakim względem oferta TP nie jest konkurencyjna?
Dla mnie, jak patrzyłam na stronę www
neostrada 6mb/s plus TV kablowa jest za nie całe 70 zł
co przykładowo w porównaniu z Netią gdzie sam internet 4mb/s jest za 50zł, wypada całkiem korzystnie.
Jak się bierze natomiast samą neo
w tych nowych prędkościach (6, 10 i 20mb/s) to można np. przetestować ją przez 3 miesiące a później w razie czego, zrezygnować bez problemu, czego np. nie ma w Dialogu, który notabene też oferuje takie prędkości internetu.
… więc jak się bliżej przyjrzeć TP nie wypada najgorzej
-
-
AutorWpisy