Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Kurs na prawo jazdy w nowym roku w internecie

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Resort infrastruktury chce, żeby od przyszłego roku kursanci mogli zaliczać teoretyczny kurs prawa jazdy przez internet. Rozwiązanie znakomicie sprawdza się na Zachodzie, np. w Anglii czy USA.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141099

pomysl nie do konca trafiony. u nas nie przejdzie zdawanie przez internet, bo zamiast sie czegos nauczyc, to nauczymy sie jak szukac informacji. glupota jest rezygnowanie z zajec teoretyczxnych w szkolach nauki jazdy. stamtad sie cos wynosi a uczac sie samemu nie kazdy bedzie wiedzial jak np udzielic pierwszej pomocy

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141099

Tak na dobra sprawe co Tobie daly te zajecia teoretyczne w szkolach nauki jazdy? I tak musiales ryc pytania testowe w domu.Ja sie niczego kompletnie tam nie nauczylem zarowno od strony praktycznej i teoretycznej.Jedynie moj portfel zchudl o jakies 1200PLN.

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1015

No tak, ale te 1200 zapłaciłeś i za jazdę i za wykłady. A np u mnie wykłady wychodzą gratis (1h za 40zł x 30=1200zł)

Wg mnie kursant nie może zdawać teorii poza ośrodkiem egzaminowania, bo u nas każdy kombinuje jak może (czyt. ściągają jak się da)

Viewing 3 reply threads
Reply To: Kurs na prawo jazdy w nowym roku w internecie
Your information: