Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Konkurs Audiotele – wygrywa tylko jeden

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139207

Konkursy audio-tele cieszą się wielkim zainteresowaniem wszystkich stacji telewizyjnych i radiowych. Stanowią przecież dodatkowe źródło dochodu i stwarzają wrażenie, że media są interaktywne. Artykuł ten opisuje, jak wygląda organizacja konkursu „od kuchni”, czyli od strony firmy, która zechce go zorganizować.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość

Napisazcie coś o konkursach SMS i numerach specjalnych w tychże konkursach oraz w numerach
      charytatywnych, na które wysyła się smsy. Audiotele to taki "Media Markt only 4
      idioten". Ludzie się skapowali i coraz popularniejsze są zabawy smsowe.

• Anonimowy
      Gość

ten co ma wygrać to wygra .mnie chyba żadna wygrana nie jest pisana.tracę nadzieję

• Anonimowy
      Gość

Wygra szwagier prezesa

• Anonimowy
      Gość

idiotele i tyle temacie

• Anonimowy
      Gość

No nie koniecznie sam brałem udział i na początku, nie powiem rachunek za telefon 1600 zł!!!!!! 😮 Jedna wpadła mi w ręce książka w formie e boka jak grać żeby nie tracić kasy. W przeciągu tygodnia zwrócił się telefon i jeszcze sporo zostało. Tak że die nie dokońca to nabijanie w butelkę. 🙂

• Anonimowy
      Gość

Witam wyczytałam że gdzieś jest taki poradnik ale może ja nie umiem szukać i dla tego nie znalazłam?
      Ps. Kazio jaki jest tytuł tego poradnika?
      Proszę odpowiedz.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Konkurs Audiotele – wygrywa tylko jeden
Twoje informacje: