Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Koniec atrakcyjnych zasileń telefonów pre-paid

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Nawet sto milionów złotych stracił Skarb Państwa w wyniku działań zorganizowanej grupy przestępczej, która handlowała kartami zasilającymi telefony komórkowe w systemie pre-paid (tzw. telefony „na kartę”).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135607

Ciekawe, że tak długo policja nie sprawdzała doładowań z superbonusami np. na Allegor.

• Anonymous
      Guest

fiskus stracil 100 mln zl, to obroty musialy byc rzedu 0,5 mld zl !! Ciekaw jestem czy teraz ktos przeswietli sprzedaz na Allegro, przeciez to nie bylo w legalnym obrocie, a fiskus ma przeciez 5 lat na to

• Anonymous
      Guest

no ja dlatego wole doladowywac przez internet. w ogole wszystko zwiazane z komorkami zalatiwam via siec. od przedluzania abonamentu, przez zakup telefonu, na doladowaniach skonczywszy, ale tez chyba tylko dlatego ze w jestem u pomaranczowych, bo oni strone maja rozbudowana. w kazdym badz razie, niedlugo wszyskto rpzez siec bedziemy zalatwiac, to takie przekrety sie skoncza

• Anonymous
      Guest

Wy nadal mylicie pojecia, to nie skarb panstwa zostal okradziony tylko grupa pomyslowych ludzi nie dala sie okradac przez skarb panstwa. Popieram w pelni takie dzialania, skarb panstwa okrada nas obywateli na kazdym kroku wiec jak kuba bogu tak bog kubie…

Viewing 4 reply threads
Reply To: Koniec atrakcyjnych zasileń telefonów pre-paid
Your information: