Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Komentarz rzecznika w sprawie wycieku danych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • superneo25
      Członek
      Liczba postów: 53

Na początku sierpnia Rzeczpospolita napisała o tajemniczym wycieku kopii umów. Na smietniku znaleziono m. in: adresy, kserokopie dowodów osobistych czy informacje o zarobkach. Dzisiaj rzecznik Play po raz kolejny zabrał głos w tej sprawie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138380

Bełkot, bełkot, bełkot – niech sie Play weźmie za poprawę bezpieczeństwa danych, a nie wydaje oświadczenia.

• Anonimowy
      Gość

i stała się jasność – winny znalazca, a nie ten dla którego pracowali Ci co na śmietnik wywalili dane klientów Playa

• Anonimowy
      Gość

Brak odwagi cywilnej Play by przyznać się do błędu… wstyd!

• Anonimowy
      Gość

To fakt naprawdę mogli by nie przestawiać nowej wersji co i raz. Ich wina i koniec. Gdyby nie było ich na śmietniku nikt by ich nie wziął i nie byłoby problemu a tak lanie wody…

• Anonimowy
      Gość

fen: no jak najbardziej znalazca jest winny dysponowania w sposób nieuprawniony dokumentacją do niego nienależącą przez miesiąc. To jest jasne.

• Anonimowy
      Gość

Szukanie dziury w calym, to tak samo jak by powiedziec ze ja jestem winien tego ze podnioslem 5zl z chodnika a to 5zl z kasy bylo brakujace… bezsensowne tlumaczenie. Play zawinil po calosci i nie ma odwagi sie przyznac. Ja wiedzialem ze tak bedzie.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Komentarz rzecznika w sprawie wycieku danych
Twoje informacje: