Start Forum Sprzęt Nokia Kłopoty z głośnikami w Nokii 5800 Xpress Music

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Każdy użytkownik, który zakupił Nokię 5800 Xpress Music wyprodukowaną przed 23 stycznia będzie prędzej czy później zmuszony do wymiany głośnika. Nie jest to plotka, ale informacja potwierdzona przez serwis Mobile-Review i fińskiego producenta.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

Telefon jest fajny, tylko szkoda że strzelają sobie w stopę, bo ma dosyć poważną wadę. Sam bym się do niego przymierzył wkrótce, mam nadzieje że Orange zdąży go wprowadzić zanim ja będę musiał przedłużyć umowę.

Szukałem tego info na stronie Orange ale niestety nic nie znalazłem, może ktoś ma jakieś wiadomości kiedy Orange go wprowadza?

• Anonimowy
      Gość

po co w orange, jak juz jest dostepna w play?

• Anonimowy
      Gość

To jakas sciema z tymi glosnikami.Podlaczylem do ladowarki i mp3 chodzily na full glosnosci okolo 9 godzin.I dalej dzialaja.Ta wada musi nastapic czy niekoniecznie?

• Anonimowy
      Gość

Oh co za ludzie… a czytać dobrze umiesz? nie wiem jak Ciebie ale mnie tego uczyli w przedszkolu… masz cytat:

"Jak się okazuje we wszystkich wczesnych modelach 5800 głośnik jest wadliwy i najpóźniej w ciągu kilku miesięcy używania będzie do wymiany."

po odpowiedniej interpretacji wychodzi na to że masz jeszcze mzoe nawet jakieś kilkadziesiąt godzin słuchania, a jako że słuchasz na "full" oznacza to że dla Ciebie będzie przeznaczone to "prędzej" niż "później"

pozdrawiam. i czytajcie uwaznie bo później w necie niczego nie da sie znaleźć w komentarzach czy na forach…

• Anonimowy
      Gość

Właśnie dzisiaj chciałam przedłużyć umowę z Orange i zakupić ten telefon, ale już się spóźniłam. Na magazynach nie mają już ani jednej sztuki i nie wiadomo, czy jeszcze będzie. Nikt w Orange nie umiał mi udzielić takiej informacji.

I co wy na to?

• Anonimowy
      Gość

możesz wymianiać do usranej śmierci ten glosnik i tak ci padnie po okolo 3 miesiacach…
      nie ma takiego glosnika co by nie padł!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Kłopoty z głośnikami w Nokii 5800 Xpress Music
Twoje informacje: