Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Karty zbliżeniowe w ING

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 9 marca b.r. oferta kart płatniczych ING Banku Śląskiego obejmuje karty debetowe w technologii zbliżeniowej. Wystarczy zbliżyć kartę do czytnika przy kasie i gotowe. Limit transakcji to kwota 50 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138798

Z kolei gsmonline podał, ze brytyjski Barclays i Orange podpisały umowę w sprawie wspólnego świadczenia płatności za pomocą komórki, co uważam za fantastyczną sprawę. Jeśli to im się uda, mogliby to przeszczepić u nas. Zintegrowanie konta bankowego z komórką wydaje się być niezłym pomysłem (choć mog asię pojawic problemy z bezpieczeństwem). sledzenie transakcji na bankowych na stronie operatora i na odwrót, szybkość wykonywania opłat, prostota. Same plusy. Choć u nas to pewnei ze dekadę…

• Anonimowy
      Gość

Konto ING do najtańszych nie należy, ale słyszałem, że w innych bankach też kolorowo nie jest. Często korzystam ze zmiany wizerunku karty w ING i muszę się przyglądnąć czy przy następnej zmianie mogę wybrać karty zbliżeniowej.

• Anonimowy
      Gość

Nie doczytałem, że karty zbliżeniowe ze standardowym wizerunkiem a z fotką tylko stare.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Karty zbliżeniowe w ING
Twoje informacje: