Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Jesienna taryfa miesiąca w PLAY

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 11.09 PLAY wprowadza nową promocję „Jesienna taryfa miesiąca” dostępną z Ofertą One Play 65.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Widac troche Era zrobila zamieszania swoimi pakietami i upustami, nie dala na jakis czas rabatu na abonament tylko na cala dlugosc umowy. Teraz inni biora przyklad.

• Anonymous
      Guest

@prozak przecież smsy i mmsy można wysyłać w ramach pakietu złotówek który dostajemy w abo , jeśli nie rozumiesz jak coś działa to nie pierdol bo głupotą zabijasz !

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

@asd, przeczytałeś regulamin, bo z tej tabelki nie widać zeby mmsy były w pakiecie. A zreszta ja mam abo z pakietem złotówek w play i mms-y płace poza abonamentem i nie jest to mój wymysł jak mówisz głupota ale w play przed podpisaniem umowy nie wspomniano mi że będa płatne.

• Anonymous
      Guest

żałuję, że przeszedłem do Play…zależało mi na dobrym internecie i zasięgu…a tu lipa…ściema i tyle…kończę umowę i przechodzę do konkurencji…

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

To jest bardzo słabiutka taryfa porównując np z fresh to blado wyglada ta proipozycja jesiennej taryfy

• szkodnik_byd
      Member
      Liczba postów: 10

wemfresh jest lepiej ale nie zmienia to faktu ze jak ktos bierze abo to sie oplaca a sms i mms pomniejszaja pule 65 zl co miesiac wiec sa wliczone w abonament pozdro u mnie to tak dziala

• Anonymous
      Guest

w zyciu bym nie wydzwonil tyle minut.166min za 50pln..smsów moze bym do 100/mies wysłał.play jest jednak dla aktywnych,dlatego minuty w abo przepadały i bedą przepadac ;-)wtedy koszt minuty/sms jest wiekszy niz w tabelce,ale kto tam wnika w takie niuanse.pozornie pf jest dla mnie,ale ze wzgledu na zasieg 3g/edge i brak jeszcze pakietów pol niestety nie

Viewing 7 reply threads
Reply To: Jesienna taryfa miesiąca w PLAY
Your information: