Start › Forum › Rozrywka › TV i muzyka › Jakie kanały są dostępne przy pomocy tv mobilnej ktoś wie?
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest19 kwietnia 2012 at 08:55Liczba postów: 135812no coz… posluchalem sie i zadzwonilem. Szkoda slow, rozmawialem z dwoma konsultantami. Jedna zdezorientowana pani na poczatku nie wiedziala w ogole co do niej mowie i ciagle slyszalem 'yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ’. Po stwierdzeniu 'czyli ta telewizja jest mobilna tylko w nazwie’? Pani odpowiedziala 'yyyyyy… no tak’. Z jej wypowiedzi zrozumialem, ze do odbioru tv jest potrzebne polaczenie z internetem minimum 2MB i, ze w sytuacjach polowych to urzadzenie bedzie pomagalo w ogladaniu TV jak ziemniak lub kamien. Z kolei drugi Pan gdy zadzwonilem po raz drugi zaprzeczyl i powiedzial, ze urzadzenie zbierajace sygnal ustawia swoja siec i wystarczy sie urzaceniem pod to podlaczyc. Pani powiedziala, ze beda wszystkie takie kanaly jak na TV a Pan, ze nic nie wiadomo poki co. Jak zapytalem o kanale dla dzieci to nie odpowiedzial mi doslownie ale dal do zrozumienia, ze cos takiego bedzie. Teraz pytanie kto klamie a kto mowi prawde…
-
Anonymous
Guest19 kwietnia 2012 at 09:39Liczba postów: 135812faktycznie, zle to Panowie przeczytaliscie. Tomcio podrnik ma racje. Odsylam do podstawowki poduczyc sie czytania z podstawowym zrozumieniem 🙂
[quote] „TV MOBILNA” zapewni dostęp do 8 telewizyjnych i 12 radiowych kanałów płatnych w modelu abonamentowym, uwzględniającym subsydiowanie urządzeń. Odbiór kanałów na urządzeniach przenośnych będzie możliwy za pośrednictwem nowego odbiornika w ofercie Cyfrowego Polsatu – mobilnego dekodera M-T 5000 – podłączonego siecią Wi-Fi do urządzenia końcowego, np. smartfonu lub tabletu. Dodatkowo mobilny dekoder M-T 5000 pozwoli na odbiór wszystkich ogólnodostępnych stacji (FTA) nadawanych w ramach naziemnej telewizji cyfrowej, w tym m.in. Polsatu, TVN-u, Polsat Sport News, TV4, TVP1, TVP2, TVP Info, TVP Kultura, TVN 7 w standardowej rozdzielczości.
[/quote] -
Anonymous
Guest19 kwietnia 2012 at 10:27Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest19 kwietnia 2012 at 10:29Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest19 kwietnia 2012 at 10:34Liczba postów: 135812N-ka na karte jest dla mnie idealna bo doładowywuje sobie konto na tyle ile chce i nie jestem zobowiązany abonamentem miesięcznym a to jest dużo jak 5 miesięcy oglądam to doładowywuje reszta leży spokojnie i czeka na mnie na następny rok ten układ mi bardziej podpasowywuje niż płacenie abonamentu tak samo w komórkach gadam doładowywuje i tyle
-
Anonymous
Guest19 kwietnia 2012 at 13:17Liczba postów: 135812Tych jest ogromna ilość rtl, jakieś rad uno , due itd i al jazira itd jest ich ogrmna ilość muzycznych sporo, nawet polskie disco polo hehe ale mi sie rymneło 😀 no i naprawde wiele wiele innych jak mówie grubo ponad 600 kanałów jest ogólnie z czego polskich to garstka nawet nasi wschodni sąssiedzi mają chyba z 20 programów na satelicie.
-
Anonymous
Guest25 kwietnia 2012 at 08:54Liczba postów: 135812Jestem załamany waszymi wypowiedziami.
Ustalmy kilka faktów:
– TV Mobilna będzie zbierała sygnał naziemny i przetwarzając go na WI-FI przesyłała do urządzenia np.Tablet (W np.tablecie trzeba będzie połączyć się z siecią rozsyłaną przez TV mobilną)
– KANAŁY FTA (Free To Air) – Kanały niekodowane, w tym wypadku chodzi o kanały NAZIEMNE a NIE satelitarne.
– Cena: 15-20PLN
-
AuthorPosts