-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość5 kwietnia 2014 o 16:22Liczba postów: 138669[quote]Dokładnie taka moc baterii pozwoli ci na komfortowe palenie. I nie myślenie codziennie o tym, że trzeba naładować baterie. Swoją drogą są też ładowarki na USB, więc jak masz prace przy PC to też sobie możesz naładować. 🙂 [/quote]
ladowac mozna w wielu miejscach roznymi sposobami, ale to nie w tym rzecz, duza pojemnosc baterii, to wieksza jej zywotnosc, tak jak z silnikami aut,
na prawde nie warto kupowac e-p z bateriami ponizej 700mAh -
[quote]Ja od dwóch miesięcy używam e-papierosa na abonament i liquidy są mi dostarczane do domu. 🙂 [/quote]
Nie słyszałem jeszcze o czymś takim. Opłaca się to?[quote]i jak ten foof sie sprawdza ? bo szukam czego obecnie dla meza na prezent [/quote]
Ja się właśnie nad jakimś zastanawiam, bo poczytałem już trochę wpisów na forach i dużo ludzi poleca. -
Anonimowy
Gość24 kwietnia 2014 o 19:01Liczba postów: 138669[quote][quote]Ja od dwóch miesięcy używam e-papierosa na abonament i liquidy są mi dostarczane do domu. 🙂 [/quote]
Nie słyszałem jeszcze o czymś takim. Opłaca się to? [/quote]
No pewnie, że się opłaca, bo epapierosa masz za 1zł.[quote][quote]Ja od dwóch miesięcy używam e-papierosa na abonament i liquidy są mi dostarczane do domu. 🙂 [/quote]
jaki abonament ?jak to dziala ? [/quote]
Płacisz co miesiąc abonament a liquidy są dostarczane tobie do domu. Co jakiś czas też ci przysyłają np. clearomizer. -
Anonimowy
Gość2 maja 2014 o 16:39Liczba postów: 138669[quote][quote]Ja mam e-papieros Foof z baterią 1100mAh i clearomizerem CE5 Intense. [/quote]
i jak ten foof sie sprawdza ? bo szukam czego obecnie dla meza na prezent [/quote]no wlasnie, jak sie spisuje ? bo to nie jest jakas bardzo popularna marka, ale tez ceny ma niewygurowane
-
Anonimowy
Gość2 maja 2014 o 16:40Liczba postów: 138669 -
Anonimowy
Gość17 lutego 2015 o 10:01Liczba postów: 138669Vilt Basic od kilka dni, jeden z nowszych papierosów, po prostu znajomy w sklepie mi doradził. I faktycznie wydaje mi się, że jakość wykonania papierosa duża wyższa, oczywiście przynajmniej w stosunku do tego, który miałem. Kopci się przyjemnie – najważniejsze, że nie wróciłem do klasycznego jarania.
-
AutorWpisy
Jaki e-papieros najepszy?koki2014-03-22T07:38:05+01:00
Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Przeglądanie wątków odpowiedzi 15